2777
2789
عنوان

کار بد من و پشیمونی

597 بازدید | 52 پست

سلام دوستان

من تو دوران مجردیم یه پیج اینستاگرام داشتم یه آقایی منو فالو کرده بود اون موقع...

بعد از چند سال دور از چشم همسرم وارد این پیج شدم با وجود اینکه همسرم گفته بود دوس ندارم اینستا داشته باشی 😭

بخدا فقط چند تا پیج لباس و سیسمونی و وسایل خونه رو دنبال میکردم.دو سه شب پیش همسرم تو گوشیم دید و منم حواسم نبود نشست کامل فالورام رو چک کرد و چون اون اقا رو میشناخت الان فکر میکنه من با اون آقا رابطه دارم در حالیکه اینجوری نیس.تنها اشتباه من این بود که دور از چشم همسرم اینستا داشتم.حالا چند روزه باهام قهره هیچ حرفی باهام نمیزنه.منم که بهش پیام دادم عذرخواهی کردم گفت راهتو بکش برو تا بدتر از این نکردی....من واقعا دوسش دارم نمیخوام زندگیم خراب بشه 

حالا چیکار کنم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

چرا واسه بعضیا اینقد اینستا داشتن قبیحه؟ مگه چخبره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل خود مردامینداختی گردن دوستت😐میگفتی تومجردی یکی ازدوستام برام نصبش کرد الان اومد خودش نصب کرد کارش داره

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
چرا واسه بعضیا اینقد اینستا داشتن قبیحه؟ مگه چخبره

نه اینکه از اینستا بدش بیاد و قبیح بدونه...میگه چرا واسه حرفم ارزش قائل نمیشی 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

یکی از اقوام ما ب دور از چشم همسرش مهمونی مختلط رفتع بود،عکس ناجور با مردای غریبه گرفته بود البته در حالتی ک قرص خورده بوده و متوهم بوده،اعتیاد ب شیشه پیدا کرده بود،و شوهرش همه ی اینارو دید،چتهاشو با پسرا دید،ی ماه برد گذاشت کمپ،بعد اورد و الان دارن زندگی میکنن

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz

این پستو نشونش بده که بببینه چی نوشتی. اگه خیلی شک داره و باورت نمیکنه بگو با اون آقا صحبت کنه. درسته آبروریزی میشه اما حداقل زندگیتون خراب نمیشه 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨