2777
2789

گردگیری عید نزدیکه بیاید باهم یه تبادل نظر خوب داشته باشیم شاید به درد بعضی هامون بخوره
از چه مواد شوینده ای استفاده میکنید که راضی هستیدو خوب و سریع جواب گرفتید؟
برای گاز، کابینت، سطوح چوبی ،کف و.....
اگه شوینده های خونگی و غیر شیمیایی هم میشناسید معرفی کنید

لطفاً با دید تبلیغاتی معرفی نکنید اونی که واقعاً ازش نتیجه گرفتید رو بگید🙏🏻💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از هر شوینده ای استفاده کردم نتیجه اش خوب بوده. ولی بابام عااااشق سیف کرمی هست!به همه جا می زنه! ...

ممنون عزیزه دلم 💗💗💗بازم دم بابات گرم😂

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سیف محشره واسه گازو اینا دستشویی ام کع جرمگیرمیزنم

ممنونم عزیزه دلم😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من دستشوییو اول جرمگیر میزنم تمیز میسابم.بعد میشورم دو سه ساعت بعدش پر وایتکس میکنم میسابم.برق میزنه

گازو اشپزخونه رو هم با ریکا و شامپو فرش و اینا نمیدکنم با چی بشورم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
سرویس بهداشتی از سیف و پودر دستی.  گاز هم از محلول گاز پاک کن اسمشو نمیدونم.  کابینت هم ...

ممنون عزیزم کابینت با پودر خوب تمیز میشه؟؟؟

من دستشوییو اول جرمگیر میزنم تمیز میسابم.بعد میشورم دو سه ساعت بعدش پر وایتکس میکنم میسابم.برق میزنه ...

شامپو فرش🙄

میشه دقیق بگی چجوری از ش استفاده میکنی

به نظرم فقط تیرک میتونه خوب دستشویی رو تمیز کنه.😂 شامپو فرش تاژ 👍

ممنون که جواب دادی گلم💗تیرک چیه؟
طریق استفاده از شامپو فرش رو هم لطف میکنید بگید؟