2777
2789

سلام دوستان من نامزد دارم نزدیک 8 ماه.البته محرم نیستیم .ازون موقع فقط برام نشون و یه دونه قران و یه دونه چادر سفید و روسری برای بله برون آوردن.دیگه هیچی.حتی زنگ نمیزنن عیدی باشه شب یلدایی باشه تبریک بگن.محتاج هدیه هاشون نیستم ولی مگه رسم نیست؟اصلا من حق دارم ازشون ناراحت باشم یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم والا ما ک محرم بودیم ولی چون رسم نداشتن حتی عیدی نیاوردن

چادری ام ک همسرم برام خریده بود و نذاشتن بهم بده و برداشتن برا خودشون

شب چله هم خودم به همسرم گفتم خداییش همه چی عالی بود ولی همه هزینه ها رو خودش داد

شاید اونا هم رسم ندارن یا گذاشتن واسه وقتی عقد کردین

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀