2777
2789
عنوان

مانتو یا پالتو جنس میکرو داشتید؟

9359 بازدید | 50 پست

سلام جنس میکرو رو میشناسید؟  کیفیتش چطوره؟  زود کهنه نمیشه؟  بیشتر کاپشنا الان پارچه رویشون میکرو هست اما چون نمیشناسم میترسم بگیرم 

پالتو من میکروه

از وسطای پاییز تنمه..همونجور مونده

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی، با شستن مدل پارچش خراب نمیشه؟  

نه مال من که خراب نشد

خیلی خوبه وقتی خیس میشه لکه نمیگیره..سریع خشک میشه

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
همون سوئیت دیگ؟مخمل مانند

نه عزیزم

خیلی نازکتر از سوئیته

خواهرم تونیکش رو داره خیلی راضیه .

منم خودم این مانتو رو سفارش دادم جنسش میکروست .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
رنگ روشناش هم لک نمیگیره؟ 

مال من صورتیه..لکش نمیمونه اصلا