2777
2789
عنوان

تیگو8 یا لندکروز 2012

123 بازدید | 11 پست

کدومو ترجیح میدید ؟؟

لندکروز ۲۰۱۲ به هرحال ژاپنیه،توی برندای دیگه ماشین حرف اولو میزنه تو دنیا وموتور خیلییییی قوی داره 

کلااااا خوبه

ولی تیگو ۸ چینیه،  چند سالیه اومده ، ولی تا دلتون بخواد اپشنای پر زرق و برق دلرع ، درسته اینم ماشین خوبیه ولی میدونم الان ۹۰درصدتون لندکروز ۲۰۱۲رو ترجیح میدید 

پس نتیجه میگیریم اصالت هیچچچچچ وقت خریدنی نیست 

گول بعضی ادمای به ظاهر پر زرق و برق دور و برتون نخورید ، اگه اصالت نداشته باشه بدردتون نمیخوره 

اصالت خریدنی نیست❤️

پ ن : اینو از اینستا دیدم گفتم اینجا بگم🤣

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

نظرم لنکروز۲۰۱۲

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

هر کدوم رو بدی من راضیم

الکی فاز برندار😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

هر کدوم رو بدی من راضیمالکی فاز برندار😂

اینو خوب اومدی