2777
2789
عنوان

مانتو یا پالتو جنس میکرو داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9361 بازدید | 50 پست
آیدیش چیه؟ از همین جا تاحالا لباس خریدید؟

https://t.me/Sanasetare1393

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خواهرم تونیکش رو داره خیلی راضیه . منم خودم این مانتو رو سفارش دادم جنسش میکروست .

ببخشیدکانال داره منم میخام این مدل مانتوسفارش بدم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه آدرس کانالشو بذاری؟ مطمئنه منم سفارش بدم؟ 

https://t.me/Sanasetare1393

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
الان پارچه رویه کاپشنا رو با میکرو زدن اما داخلش رو الیاف زدن و توشم یه لایه حالت پشمی بود فقط جنس ر ...

نشستمش هنوز ،ولی بعید میدونم چیزیش بشه

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا
چقدر قیمت هاش مناسبه پیداش کردم

اره تونیکاش خیلی خوشگلن

اومدم تجربمو از مانتو میکرو بگم

منم پیارسال یه میکرو گرفتم مدلش بیسته

فرداش یه سفرهوایی داشتم

فامیلا اومده بودن دنبالمون

بعد گفتم مانتوم خوبه گف وا مگه نوعه؟گفتم دیروز گرفتمش گف بخدا فک کردم مانتوی کهنه س

من رنگ سورمه ایشو گرفتم عاشقش رنگو مدلشم ولی انگار حالت رنگ پریدگی داره نمیدونم چطوری بگم.

بعد چن روز خواهرم اینا مهمون اومدن گف چرا مانتوی کهنه پوشیدی گفتم بخدا برا چن روز پیشه

دیگ نپوشیدمش تا الان دوساله  ک کمده.

از رو حسادت نمیگفتن میشناسمشون 

خلاصه خیلی دقت کن مثه من نشی

زندگی را زندگی باید کرد💖