2777
2789
عنوان

وقتی ک پریودم...شوهرم ...

988 بازدید | 40 پست

خانوما نمیدونم چرا شایدم من خیلی حساس شدم الان حدود دوماهه ک حس میکنم روزایی ک پریود میشم شوهرم ازم دوری میکنه شبای دیگ باید حتما پاش رو پام باشه یا بچسبه بهم اما توجه کردم این دوماهو تا میفهمه پریود شدم ازم دوری میکنه شبا عقبتر میخابه چرا آخهههه😭

دلم اینقدر گرفته میخام گریه کنم 

قبلا اینطوری نبودا تازگیا اینجوری شده

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تایپیک میره هوا 😐😐از بس گزارش میزنن

ولی اسی بیخیال شو چیزی نیس😁

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐