2777
2789
عنوان

وقتی ک پریودم...شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بو میدی.

ن والا خیییلی هم ب خودم میرسم هر سه چارساعت نوارو عوض میکنم هم لباس زیر و هم شلوارمو حتی 

من ی لحظم تو خونه بدون عطر و اینا نیستم با این ک میدونم اصن وقتای پریودیم بو نمیدم 

نمیدونم چرا اینطوری شده😞😞

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

عزیزم زمان پروییدی غدد عروق بیشتر تحریک میشه و بوش خیلی تندتر از زمان های دیگه س،شاید خود خانما متوجه نشن ولی اطرافیان متوجه میشن،هرچی ام ک سن بالاتر میره بوش بیشتر میشه.احتمالا برای همینه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

شاید شوهرت تازگیا فهمیده زنا وقتی پریود میشن درد داره بدنشون 

ووتا میفهمه پریود شدی عقبتر میره تا راحتتر بخوابی 

شاید دوست نداره اذیت شی

شاید فک میکنه خودت دلت نمیاد بهش بگی ک برو عقبتر ،اون خودش میگه من باید رعایت حالشو بکنم😍😍😍😛

وقتی بقیه روزا همه چی اکیه پس دوستت داره دیگه 

این وسط تنها چیزی ک فرق کرده طرز فکرش راجع ب پریود خانم هاست ن چیز،دیگه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ن والا خیییلی هم ب خودم میرسم هر سه چارساعت نوارو عوض میکنم هم لباس زیر و هم شلوارمو حتی  من ی ...

یه کلام ازش بپرس پس حدس دیگم اینکه شیطونی میشه چون راهی نداره عقب نشینی میکنه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
خب از خودش بپرس، تو این ایام عطر بزن که بو خون ندی یا دوش بگیر که بو بد ندی

خیلی ب خودم میرسم نمیذاره حتی ی ذره بو بگیره لباسام  میدونم از بو نیس 

دلیلش نمیدونم چیه😭

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
بیخیال بابا من همش شبا داد میزنم نچسب بهم خفه میشم خیلی بده ک‌ آدم باید راحت بخابه

عادت کردم بش😢😢

هم حساس شدی هم اون مراعات میکنه بهش بگو

من خودم وقتی پری میشدم عین بچه گربه خودمو تو بغلش جا میکردم همش میگفت اذیتت نکنم میگفتم ن اصلا

کلا پری میشدم بیشتر دلم میخواست تو بغلش باشم

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘