2777
2789
عنوان

دخترم ازم گرفتن😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 47 پست
دیشب شوهرم خونه عمش با دوتا خانوم بدکاره از فامیلا بساط عیش و نوش داشت بهشون گفتم اینام بدشون اومد گ ...

گووووهههههه خوردن آشغالا.پزک قانونی مهر طلاق.مطمئن باش بچه رم اگ حساسیت نشون ندی ک من بدون بچه م نمیتونمو...بهت برمیگردونن

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

پرسيدن داره عزيزم؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادرم فوت شدن، هیژده سالمه برادرام هنوز هیجده ساله نشدن حتی

الهي😓

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خدارحمتشون کنه.همون.کثافتاسواستفاده میکنن.برادرات پیش کی هستن؟پدربزرگ داری؟

عیب نداره برو پزشک قانونی هر چه زودتر. بالاتر از سیاهی رنگی نیس

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
آره دارم دق میکنم براش

چقدرم ماشاءلله خوشگله خدایا.برو پزشکی قانونی خواهش میکنم حتما برو بعد برو شکایت کن همینم دستت باشه خیلی خوبه.نذار میش اون لجنا باشه.دختر تا ۷سالگی با توهست بعد۷سالم خودش هرجا بخواد

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

توروخدابچه گی نکن فقط باخواهرت بروپزشک قانونی.

چقدرم ماشاءلله خوشگله خدایا.برو پزشکی قانونی خواهش میکنم حتما برو بعد برو شکایت کن همینم دستت باشه خ ...

خیلی خانواده کثیفین عمه هاش همشون دوس پسر دارن عموهاش و باباش ک دوست‌دختر اصن رسمشونه

🪐

بمیرم برات😢😢😢ای خدا.خدا جوابشونومیده عزیزم.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چقدرم ماشاءلله خوشگله خدایا.برو پزشکی قانونی خواهش میکنم حتما برو بعد برو شکایت کن همینم دستت باشه خ ...

طفلک با۱۸سال سن و بدون حمایت خانواده چکارمیتونه بکنه.خداکمکش کنه