2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه کنکور دارن بیان

101 بازدید | 20 پست

بنظرتون اگر نمرات نهاییم همه بالای ۱۸ بشه کنکورمم میانگین ۴۰ یا ۵۰ درصد بزنم ، میتونم پیرا دولتی بیارم؟

چون من هنوز حتی پایه رو نبستم اصلا به رشته های تاپ فکر نمیکنم و به جورایی نا امیدم و حس میکنم نمیشه 

نمرات نهایی یازدهمم همه بالای ۱۸ بود جز یکیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تازه اگ اینا رو بزنی تعهدی های سه رشته اصلی یا آزادشون حالا ن لزوما هر شهری رو میاری

واقعا؟ آخه هروقت میام روحیه بگیرم بقیه میگن نه سخت تر از این حرفاس..🥲

واقعا؟ آخه هروقت میام روحیه بگیرم بقیه میگن نه سخت تر از این حرفاس..🥲

بقیه رو بیخیال 

اکثر پشت کنکوریا از الان شروع میکنن 

اگه استمرار داشته باشی و با کیفیت درس بخونی

آزمون بدی تحلیل کنی رفع اشکال کنی 

تو بازه جمع بندی کم نیاری و ساعت مطالعه حفظ کنی قطعا میتونی نتیجه بگیری

همه بلاخره دو ماه دیر تر زودتر شروع میکنن حالا با پایه صفر یا متوسط اما مهم اینه ادامه میدن 

موفق باشی عزیزم💘🥹

متوسط رو به بالادینی همیشه ۲۰ عربی حدود ۱۸.۵ ادبیات هم ۱۸اره مدرسه بعضی روزا

اگر تلگرام داری کانال دنیا پناهی سرچ کن میاره برات مشاور تحصیلی عالیه اگر ایتا داری کانال( مشاوره تحصیلی|مشاوریار ) توی ایتا یا گوگل سرچ کن میاره .هنوز کلی وقت داری که می تونی استفاده کنی و نهایی ها رو نمرات بالا بگیری و کنکور هم درصدات ببری بالاتر چرا انقدر ناامیدی؟ توکل به خدا و اعتماد به نفس داشته باش و تمام تلاشت رو بزار برای هدفات و درگیر حواشی نشو با یه برنامه ریزی درست و اصولی به رشته های تاپ هم میرسی .