شوهرم و باباش تا جایی ک امکان داشت منو زدن صورتم خون مرده شده اصن جون ندارم راه برم مادشوهرمم دخترمو ازم گرفت الان خونه خواهرم طلاق بگیرم بنظرتون؟؟ این اولین بار نیست! زندگیمو تباه کردن😔😪
[QUOTE=123516442]خیلی خانواده کثیفین عمه هاش همشون دوس پسر دارن عموهاش و باباش ک دوستدختر اصن رسمشونه[/QUOTE
بشینن کثافت کاری کنن ببن تا کجا میخوان پیش برن اینا فکرمیکنن نمیمیرن اون دنیا هم نیستـ.
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طفلک با۱۸سال سن و بدون حمایت خانواده چکارمیتونه بکنه.خداکمکش کنه
نمیشه ک بشینه منم ترس دارم حسشو میفهمم ولی تا کی؟حداقل پزشکی قانونی بره ی شکایت کنه حساب کار دستشون میاد که ببیندبی عرضه نیست.من چقدر شنیدم یدتر از استارتر بوده زندگیشون با بچه طلاق گرفتن رو پلی خودشون وایسادن از فرش ب عرش رسیدن حتی اول با دست فروشی و آرایشگاه
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
گلم الهی دستشون بشکنه...... ما یه عمر با یه پدر دست بزن دار زندگی کردیم نشد که نشد... عزیزم برو پزشک قانونی طول درمان بگیر شکایت کن دیه بگیر... نترس....... تورو خدا از حقت نگذر