2777
2789
عنوان

دخترم ازم گرفتن😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 47 پست

ای خدا  جیگرم سوخت 

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

[QUOTE=123516442]خیلی خانواده کثیفین عمه هاش همشون دوس پسر دارن عموهاش و باباش ک دوست‌دختر اصن رسمشونه[/QUOTE

بشینن کثافت کاری کنن ببن تا کجا میخوان پیش برن اینا فکرمیکنن نمیمیرن اون دنیا هم نیستـ.

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غفط ی طرفه صورتمه

عزیزدلم قربونت برم برو پزشک قانونی

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
طفلک با۱۸سال سن و بدون حمایت خانواده چکارمیتونه بکنه.خداکمکش کنه

نمیشه ک بشینه منم ترس دارم حسشو میفهمم ولی تا کی؟حداقل پزشکی قانونی بره ی شکایت کنه حساب کار دستشون میاد که ببیندبی عرضه نیست.من چقدر شنیدم یدتر از استارتر بوده زندگیشون با بچه طلاق گرفتن رو پلی خودشون وایسادن از فرش ب عرش رسیدن حتی اول با دست فروشی و آرایشگاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نمیشه ک بشینه منم ترس دارم حسشو میفهمم ولی تا کی؟حداقل پزشکی قانونی بره ی شکایت کنه حساب کار دستشون ...

خداکمکش کنه.منم چندبارگفتم بهش ک اولویت پزشک قانونی ومهریه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

گلم الهی دستشون بشکنه...... ما یه عمر با یه پدر دست بزن دار زندگی کردیم نشد که نشد... عزیزم برو پزشک قانونی طول درمان بگیر شکایت کن دیه بگیر... نترس....... تورو خدا از حقت نگذر 

غفط ی طرفه صورتمه

بمیرم برات 😢😢😢😢اشکام همینجور میریزه خده لعنتشون کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40