2777
2789
تاثیر منفی رو رابطه جنسی بعد میذاره...

چه ربطی داره؟؟

زایمان کجا و رابطه جنسی کجا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر منفی رو رابطه جنسی بعد میذاره...

معاینه رو که نمیبینه یا وقتی که بچه بیرون میاد . تو مراحلی که درد میکشی کنارته . بجا اینکه پرستار کمرتو روغن بزنه همسرت این کار و میکنه . یا موقع ورزشای زایمان طبیعی کمکت میکنه یا باهات هم صحبت میشه تا فکرت یکم بازشه و استرس کم شه . اینا که بد نیست

برا زایمان دومم همسرم تمام دردامو دید . کنارم بود و کمکم میکرد تو ورزشا و مراحل . واقعا خوب بود . عا ...

تحت این شرایط خیلی خوبه که موقع زایمان و‌ معاینه نباشه

لحظه های درد وجود همسر واقعا ارامشبخشه 

من خودم بعد زایمان عمیقا دوس داشتم بجای مادرم همسرم کنارم باشه با وجود اینکه با مادرم خیلییی راحتم اما حضور همسر و‌جنس ارامشش یه چیز دیگه است

تحت این شرایط خیلی خوبه که موقع زایمان و‌ معاینه نباشه لحظه های درد وجود همسر واقعا ارامشبخشه  ...

اره خیلی از لحاظ روحی کمکه . بعد منم مثل شما با مادرم خیلی راحتم اما امورات شخصیمو دوست ندارم با کسی غیر همسرم باشم . بع عبارتی دوست ندارم بدنمو غیر همسرم کسی ببینه. مثلا وقتی میرفتم سرویس تو اون ۱۷ ساعت اتاق درد بهم سرم وصل بود باید یکی نگه میداشت . من هیچوقت نمیتونستم با کسی غیر همسرم برم و اگه نبود این خودش برا من استرس ایجاد میکرد . 

بعد درد کشیدن خانمشون رو که میبینن عذاب وجدان میگیرن از کاری که کردن😁 و اینکه سپاسگذاریشون و احترامشون نسبت بهت بیشتر میشه . 

تو فیلم عروسیمون فیلم بردار از همسرم خواست دستمو ببوسه اونم جوری دستمو تو دستش گرفت که دست خودش رو بوسید اما تو فیلم معلوم نیست اما بعد زایمانم جفت دستامو بوسید . میدونید منظورم اینه بعد اون همه دردیکه میبینن براشون محترم تر میشید.

والا درد زایمانهای من به حدی وحشتناک بود که فقط جیغ میزدم و به خودم مپیچیدم. ازبس دستم و فشار دادم و فکم را به لبه تخت زدم همش پر خون بود. اصلا هم دختر لوس و کولی نبودم‌. اصلا به حدی فاجعه بود که شوهرم را نمی دیدم. اصلا نمی تونست دستم و بگیره بس که داغون بودم