🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اگه منم باردار شم اگهههه طبیعی زایمان کنم احتمالا اونم با خودم میبرم..اخه میگن زنی وقتی داره زایمان میکنه ی تار از موی عزراییل رو تنشه😥اگرم قرار باشه بمیرم پیش شوشو بمیرم😥
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
برا زایمان دومم همسرم تمام دردامو دید . کنارم بود و کمکم میکرد تو ورزشا و مراحل . واقعا خوب بود . عالی بود یعنی . البته موقع معاینه که کلا در طول اون ۱۷ ساعت شاید ۴ بار بود میفرستادن بیرون و مرحله اخر که زایمان بود هم فرستادنش بیرون . غیر اونا پیشم بود . باعث دلگرمیه وجود همسر کنارت موقع زایمان . اینم دلایلش زیاده یکیش اینکه میدونی کسی پیشته که به چشم یه زائو نگات نمیکنه بلکه دلسوزته یا اینکه من خودم معتقدم مردا باید ببینن بزرگترین درد چجوریه؟ نمیتونن لمس کنن اما خوبه که ببینن . نباید که فقط وقت خوشی باشن .