2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه دارید بذارید..آدرس بده ماهم یه عرض ادبی داشته باشیم و آهن بدنمونم تآمین بشه😉😉

اخه خودمون در سال شاید یکبار بخوریم اونوقت اونهمممه واسه همون 

اصلا والدینم همیشه از دهان ما کندن گذاشتند تو دهان مردم 😣

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
خونه ما که خانواده خودم میاد بابامو ابجیام.خانواده اقا هم خواهرش میان. پس همه خودمونین بهترین ها رو ...

پذیرایی خود من تو فامیل زبون زده،اصلا بخاطر اینکه مهمون خورده ناراحت نیستم فقط و فقط بخاطر کار شوهرم حرصم گرفت چون واقعا واجب نبود اصلا واجب نبود خیلی خوردنی داشتیم راحت یه مهمونی شیک و مجلسی میشد و تو اقوام قرار بر این بود ک کسی آجیل نخره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
اخه خودمون در سال شاید یکبار بخوریم اونوقت اونهمممه واسه همون  اصلا والدینم همیشه از دهان ما ک ...

خب شما هم تو عید ذخیره کن برا روزای دیگه   .....ولی کارشون اگر این جوریه خوب نیست چون خانواده مهم تره تا اقوام و دوستان ..انگار میشه چشم و هم چشمی 

هیشکیو نداریم 😔یه مشت فامیل سردو چوله داریم‌. یه عدشون عید نوروز میرن مسافرت یه عده شونم شهر دیگه ه ...

خب نیان که خوبه وقتی نمیخوان و لیاقت ندارن 

من از خدامه دیگه نبینمشون دو روها

خونه ما که خانواده خودم میاد بابامو ابجیام.خانواده اقا هم خواهرش میان. پس همه خودمونین بهترین ها رو ...

حتما لایق اجیل گرونند والااا نه مثل فامیلای ما دو رو و یه لشکر ادم باشن 

قضاوت !

مامانم ميره سفر تا مهمون نياد 

منم كه خونه ميمونم درس بخونم 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
مامانم ميره سفر تا مهمون نياد  منم كه خونه ميمونم درس بخونم

واااای کار مامانت آرزوی مامان منه 

واقعا اخر زمونه کمتر کسی از مهمون خوشش میاد یکیش خودم البته فامیلی بابام خواهر که جان و نفسه

خب نیان که خوبه وقتی نمیخوان و لیاقت ندارن  من از خدامه دیگه نبینمشون دو روها

نه عزیزم اصلا خوب نیست خیلی احساس تنهایی میکنیم همش هرجا نگاه میکنیم یه عده ادم شیکو پیک میبینیم که از ماشین دارن در میان میرن تو یه خونه یا یه عده جمع میکنن میرن تفریحو پارک بچه ها حسابی صدای خنده و شادیشون میاد . اما منو بچم هنش غم برک گرفتیم گوشه خونه . گاهی میریم پارک سرکوچه که اونجا کلاغ هم پر نمیزنه گاهی فیلم میبینم اما اینا بچمو راضی نمیکنه احساس تنهایی میکنه مدام قهر میکنه و بهانه میاره گاهی گریه میکنه😔

من جای مامانم بودم تو این دور و بر ۳۰ سالی که ازدواج کرده با پدرم، قطعا تو غذای کل خانواده شوهر سیانور میریختم

بخدا خیلی صبر داره  

من بودم ج..... میدادم  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
مامانم ميره سفر تا مهمون نياد  منم كه خونه ميمونم درس بخونم

میمونی درس بخونی کسی زنگ در بزنه چی؟ در باز نمیکنی مثل من؟!😁