2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 95 پست
چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا ...

تورو به تمام مقدساتت ولم کن من خودم داغونم 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
یا خدا😔😔😔😔 صبحی که من فهمیدم داداش قرص خورده روانی شدم قبلا گفته بود ولی من فکر میکردم الکی یه چ ...

فک کن از صبح عملش نکردن،گفتن باید بمونه فعلا لگنش خونریزی کرده

راهی ندارن دکترا نمیدونن چیکار کنن

بنظرت مردنش بهتر نبود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت نکردم درست بخون گفتم دلیلش میتونه باشه  نگفتم صد درصد همینه ک

هر چیزی رو نباید به دین ربط داد 

یه نوجوون که هنوز نمیدون اصلا کی هست و برای چی قرار زندگی کنه از دین چی میدونه

خیلی از این اتفاقا بخاطر اختلالات هرمونی ، افسردگی پیش میاد 

نباید ذهنیت بقیه رو نسبت به دین خراب کرد 

دین از بروز جرائم جلوگیری میکنه  اما نه تو نوجوونا

باید واقع بین بود 

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
تشخیص های افسردگی، دوقطبی، اعتیاد، اختلالات شدید شخصیت و یه چندتا اختلال دیگه،  احتمال خودکشی ر ...

کاری که من باید برای برادرم میکردم ولی نکردم تا کار خودشو کرد😔😔

چند تا پست بالاتر ریپلای  کردم متوجه نشدی؟ 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا ...

چون آسیب شناسی روانی نخوندی، داری راحت نظر میدی! اشکالی هم نداره! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
فک کن از صبح عملش نکردن،گفتن باید بمونه فعلا لگنش خونریزی کرده راهی ندارن دکترا نمیدونن چیکار کنن ...

😔😔😔😔 چقدر سخته

لطفا منم راهنمایی کن برادرم چند وقت  پیش این کار رو کرده میدونم افسردگی داره چطوری کمکش کنم ازت ...

ابنا رو ول کن! روانشناس بالینی، مشاور نه هاااا، روانشناس بالینی و روانپزشک، باید تحت درمان اینا باشه! متخصص اینکار اینان، شما فقط در مسیر درمان اونها همکاری کنین! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
چون آسیب شناسی روانی نخوندی، داری راحت نظر میدی! اشکالی هم نداره! 

سوال منو فراموش کن الان امضاتو دیدم 

نتیجه تحقیقاتش چی شد؟

بابا مفصله، پونصد صفحه اس!