2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 95 پست
آیا من گفتم دلیلش قطعا اینه ؟

نه نگفتی ولی حتی یک ذره ربط دادنشم به دین کار جالبی نیست هم جفاست به دین هم به اون کسی که دست به این کار زده

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
ابنا رو ول کن! روانشناس بالینی، مشاور نه هاااا، روانشناس بالینی و روانپزشک، باید تحت درمان اینا باشه ...

پس دنبال روانشناس بالینی باشم 

خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتی 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روانشناسی نخوندم درسته شما دلیلتو بگو ماهم قانع شیم 

عزیییزم میخوای سه جلد کاپلان، نه واحد آسیب شناسی رو بیارم نینی سایت‌!؟ دستور پخت قرمه سبزی نیست که! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
نه نگفتی ولی حتی یک ذره ربط دادنشم به دین کار جالبی نیست هم جفاست به دین هم به اون کسی که دست به این ...

عزیزم دین یعنی راه و روش زندگی یعنی یسری اصول برای زندگی یعنی هدف 

منظورم از بیدینی بی هدفیه سردرگمیه 

سوال منو فراموش کن الان امضاتو دیدم 

خوندم جواب دادم

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
عزیزم دین یعنی راه و روش زندگی یعنی یسری اصول برای زندگی یعنی هدف  منظورم از بیدینی بی هدفیه س ...

منظورتو متوجه شدم 

اینا که گفتی برای یه آدم سالمه نه کسی که دست به خودکشی میزنه اون فرد درواقع یه مریضه باید با این دید بهش نگاه کرد

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
من عاشق روانشناسی ام😍😍😍 موفق باشی گلم دانشگاه ازاد داره رشته شما رو؟ حتما باید کنکور بدیم؟

بله داره ولی غیر از علوم تحقیقات و رودهن بقیشون سطحشون پایینه

نیاز ب کنکور داره ؟ سطحشون پایینه یعنی بدرد نمیخوره؟ رشته سختیه؟

بله، درسا آسونه ولی کار، کار خیلی سختیه و من بعد از ده سال تحصیل تو دانشگاه دولتی امسال یکم جامو تو شغلم باز کردم 

قطعا نیاز به کنکور داره