2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 95 پست
اخه این انصافهههه پدرومادر چی میکشن،حتی بعدش زندگی ندارن،چون بعدش تازه تهمت و توهین شروع میشه

داداشم الان دیر جواب گوشیش رو بده من روانی میشم 😔 یه روز گفت خدا مرگم بده)(دور از جونش زبونم لال) باعث نگرانی تو و مامان شدم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی گاهی همین پدر مادر باعث مرگن دیگه وقتی هرروز دعوا و جنگ باشه تو خونه و هیچ توجه و محبتی ندن به ...

اتفاقا تو خونه ای که جنگ و دعواست خودکشی اینقد زیاد نیست که تو خونه ای که نادیده گرفتن بچه و هر کی سی کار خودش باشه

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند

از اونجایی که رشته ام روانشناسی بالینی هست و میفهمم و میدونم خودکشی چیه، از کجا میاد، چه دلایلی داره و اینا، و از شنیدن و خوندن دلایل غیرعلمی و سرزنش و ربط دادن به دین و سستی شخصیت و... اعصابم خورد میشه، از این تاپیک میرم! 

ولی استارتر فقط میتونم بگم بری منابع مهم و علمی مثل آمار سایت یهداشت جهانی رو بخونی یا پایان نامه های دکتری تو این حوزه، نینی سایت در مورد این چیزا ذهن رو خراب میکنه

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
دلیلش حماقت بی دینی و بی هدفی و زدن خوشی زیر دله

چه ربطی به دین داره تورو خدا بس کن 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
فک کن میفهمی

تو فک کن این مضخرفو نگی .هرچیو ب دین ربط میدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
از اونجایی که رشته ام روانشناسی بالینی هست و میفهمم و میدونم خودکشی چیه، از کجا میاد، چه دلایلی داره ...

چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا هدف چیه وقتی ندونی هرکاری حساب داره روح و روانت بهم میریزه 

تو فک کن این مضخرفو نگی .هرچیو ب دین ربط میدن

چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا هدف چیه وقتی ندونی هرکاری حساب داره روح و روانت بهم میریزه

اخه ی دختر14ساله چ مشکلی میتونه داشته باشه درحالیکه خانوادشم دوسش دارن

نمیشه قضاوت کرد،ولی خوب الان توی سن خیلی پایین باپسرادوست میشن شایدخواسته جلوی اون خودی نشون بده،یاتحت تاثیرجواطرافش قرارگرفته و...

لطفالایک نکنید،ممنون