2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 95 پست
چه ربطی به دین داره تورو خدا بس کن 

همینو بگو یه نوجوان چی از دین و خدا قراره بدونه 

چند سال پیش دختر یکی ازفامیلای ما عصر روز سال تحویل با تفنگ شکاری باباش خودشو کشت من هنوزم که یادم میاد دلم آتیش میگیره فقط و فقط بخاطر بیشعوری پدرش 

عین دسته گل بود طفلی چقد همون موقع من ناراحت شدم هر وقت یادم میاد دلم میخواد باباشو با دستام خفه کنم

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
از اونجایی که رشته ام روانشناسی بالینی هست و میفهمم و میدونم خودکشی چیه، از کجا میاد، چه دلایلی داره ...

لطفا منم راهنمایی کن برادرم چند وقت  پیش این کار رو کرده میدونم افسردگی داره چطوری کمکش کنم ازت خواهش میکنم دریغ نکن اگه مقاله یا منبع معتبر داری بگو بخونم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به دین داره تورو خدا بس کن 

چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا هدف چیه وقتی ندونی هرکاری حساب داره روح و روانت بهم میریزه

چرا ب دین ربط نداره ؟ وقتی هدف نداری تو زندگیت وقتی خودت نمیدونی چی میخوای اصن این زندگی چی هست اصلا ...

تو دنیای خودت خوش باشه...بدرود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چی میگی تو هنوز فکر کنم تو فشار زندگی نیفتادیا !!!! انقدر قضاوت نکن زمین گرده

بیخیال عزیزم اعصابتو سرچی خورد میکنی اهمیت نده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همینو بگو یه نوجوان چی از دین و خدا قراره بدونه  چند سال پیش دختر یکی ازفامیلای ما عصر روز سال ...

یا خدا😔😔😔😔 صبحی که من فهمیدم داداش قرص خورده روانی شدم قبلا گفته بود ولی من فکر میکردم الکی یه چیزی پرونده 

خیلی بده حالم گرفته شد برای اون دختر 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
حالا ب خودت بگو اینو نگم چی بگم

انقدسطح پایینی که ارزش بحث نداری

بخدا خیلی میترسم دوس دارم علتهاشو بفهمم

تشخیص های افسردگی، دوقطبی، اعتیاد، اختلالات شدید شخصیت و یه چندتا اختلال دیگه،  احتمال خودکشی رو بالا میبره! حالا اینا دلیل و راهکارشون چیه تا دکتری روانشناسی مطلب هست! 

فقط میتونم بگم افکار خودکشی و حرفی که درموردش میزنه رو باااید جدی گرفت، نگن داره خودشو لوس میکنه، چه غلطا و... به مجرد شنیدن این حرفها لازمه مشکل زمینه ای شناسایی و تحت نظر روانشناس و روانپزشک فرد تحت درمان قرار بگیره

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی