2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

851 بازدید | 95 پست

از وقتی بچه بودم اطرافم همسایه آشنا،خییییلی خودکشی پیش اومده

تا هفته پیش ی دختر 14ساله بخاطر دعوای پدرومادرش سم خورد،مُرد،گذشت و امروز ی دختر آشنا تو کتابخونه مدرسشون میگ بچه ها من رفتم خودکشی کنم،دختره،میره از پنجره مدرسشون،چهار طبقه میفته

ظاهرا زنده ست،اما قطع نخاعش درصدش بالاست،درحالیکه کاملا سرزنده و خانواده خیلی خوبیم داره

بنظرتون علتش چیع؟؟؟؟

خواهش میکنم،توروخدا اگر دختر اون سنی دارید،بیشتر مراقبشون باشید  

برادر منم چند هفته پیش 😔😔😔 خدارو شکر زود فهمیدن 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما یه گروه تلگرامی زدم  به اسم دردودل تایم  بیاید اونجا باهم تبادل اطلاعات کنیم و ...

لطفاً برو تاپیک نی نی یار رو بخون!!! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

کدوم شهر هستید؟؟؟ 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
خانما یه گروه تلگرامی زدم  به اسم دردودل تایم  بیاید اونجا باهم تبادل اطلاعات کنیم و ...

کارت خیلی زشته

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️