2777
2789
عنوان

خودکشی مُد شده تو شهر ما!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 95 پست
علتش گاهی فشار زیاد روحی گاهی فاز غم و مرگ داشتن...و تحت تاثیر دیگران قرار گرفتن !

اخه این انصافهههه

پدرومادر چی میکشن،حتی بعدش زندگی ندارن،چون بعدش تازه تهمت و توهین شروع میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن نوجوانی بد سنیه‌ اکثر این اتفاقا تو این دوران میفته پدر و مادرهام که اصلا درک نمیکنن شرایط این دورانو فقط سر به سر بچه ها میزارن

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
کرمانشاه

استاد ما تحقیق مفصل و کاملی درمورد خودکشی تو ایلام انجام داد، بیشترین آمار خودکشی اونجاست

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
کرمانشاه

کرمانشاه و استان لرستان آمار خودکشی درش خیلی زیاده 

اینو از یه مشاور شنیدم

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
توروخدا علتش چیه؟ چیز مشکوکی ندیدید؟

داداشم ام اس داره تو این سه سال و نیم بدترین لحظه ها رو سپری کرد 

قرص خورده بود ۵۰ تا😔😔😔

عید برم میخوام ببرمش پیش روانشناس متاسفانه تازه فهمیدم این کارش یکی از علائم افسردگی 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
اخه این انصافهههه پدرومادر چی میکشن،حتی بعدش زندگی ندارن،چون بعدش تازه تهمت و توهین شروع میشه

ولی گاهی همین پدر مادر باعث مرگن دیگه

وقتی هرروز دعوا و جنگ باشه تو خونه و هیچ توجه و محبتی ندن به هم ، نتیجش میشه تباهی فرزند 

دلیلش حماقت بی دینی و بی هدفی و زدن خوشی زیر دله

چ ربطی داره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
وای خدا خوبه انشالله؟؟؟؟؟

خوبه خدا رو شکر ولی کمک میخواد افسرده س

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
اخه ی دختر14ساله چ مشکلی میتونه داشته باشه درحالیکه خانوادشم دوسش دارن

مشکلات که حتما نباید چیزای که ما فکر میکنیم باشن خیلی وقتا یه تغییر هرمونی ساده میتونه باعث این فاجعه بشه