2777
2789

این تاپیک فقط از بابت اینکه یکم اروم شم مینویسم ..من ۲۲ سالمه شوهرم ۲۴ ولی نسبت ب سنش خیییلی زیاد بچه بازی درمیاره اعصاب منو خورد میکنه...فقط تحمل میکنم ک بزرگتر شه عاقلانه تر تصمیم بگیره مردونه تر پخته تر...همش انگار زندگی شوخیه و بچه بازیه و...اصلا فکر زندگی نیس ..امیدوارم بزرگ شه حدود ۲۷-۲۸ سالگی بهتر شه ولی الان خیلی پسرای دیگم میببنم ۲۴ سال خیلی پخته ترن...ولی شوهر من نه...نه اینکه دنبال دوست و رفیق باشه نه ولی دنبال بازی گوشی بازی لب تاب..لجبازی و ایناست...حس میکنم من بیشتر از اون عاقلم..عصبیم کرده بخدا..خیلیم حسوده با هرکی ک از ما بالاتره یا یچیز بهتر از ما داره دوس نداره رفت و امد کنیم میگه ازش خوشم نمیاد ...بخدا دیگه بی تفاوت شدم نسبت ب کاراش و تفکراتش

باورت میشه مردا تا ۴۰سالگی پخته ان همسر من سنش ۳۰ولی اونقدر بچه است که باید سرمو بکوبم دیوار از کاراش بچه ها اصلا عاقلانه نیست رفتارش

برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش..                                                            وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :(                                                فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی...                                                                                ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰  /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌موقع اشنایی متوجه نشدی از لحاظ فکری چجوریه!؟ 

چون مردا سنشون مهم نیست ، سن عقلیشون مهم تره 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بزار یک قانون ثابت رو در دنیا برات بگم:

رابطه خودتون رو با خداوند اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه ی انسان با خداوند هم اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.

برای این اصلاح میتونی از صوت های استادم استفاده کنی .عالییییییییبه.کلا تفکرت رو تغییر میده.

آدرس کانالشون تو امضام هست. 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
باورت میشه مردا تا ۴۰سالگی پخته ان همسر من سنش ۳۰ولی اونقدر بچه است که باید سرمو بکوبم دیوار از کارا ...

عین من یه موقع ب یچیزایی اهمیت میده ک اصلا مهم نیس اعصاب منم خورد میکنه

تا سی و پنج سالگیش باید صبرررررر کنی خواهر اونم نصفه الان بهتر میشه نه کامل😓😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

مردها هر چقدر هم سنشون زیاد بشه در درون پسربچه کوچولویی هستن که تشنه تحسین و تایید زنشون هستن تا وقتی رفتارای مادرانه در قبالش داری و سعی میکنی بهش بگی چی خوبه چه بد و بهش به چشم یک مرد عاقل و بالغ نگاه نمیکنی همینه که هست بهتر نمیشه که هیچ بدترم میشه

مردها مثل یک پسر بچه ده ساله لجباز هستن

هر ویژگی که میخوای شوهرت داشته باشه مدام بهش تلقین کن که اون ویژگی رو داره

اینطوری هم کنی میشه که تو میخوای

اگه خسیسه نگو چقدر خسیسی با کوچک ترین دست و دلبازی بگو وااااای تو چقدر لارج و دست و دلبازی

با تعریف و تمجید درست میشن

راهش همینه بی برو برگرد

عزیزم‌موقع اشنایی متوجه نشدی از لحاظ فکری چجوریه!؟  چون مردا سنشون مهم نیست ، سن عقلیشون مهم ت ...

خیلی باشخصیته ولی یموقع ب یچیزایی اهمیت میده ک اصلا اهمیتی نداره مثلا ی بازی ..اعصاب منم سر اون خورد میکنه یا خیلی زود سر یچیز قضاوت بیجا میگنه