2777
2789

من رشتماصلا بازارکار نداره رشته ی دبیرستانمم انسانیه میدونین که زیاد رشته ی خوب نداره.بین مدیریت و حقوق موندم.الان نمیدونین شرایط  بازارکار مدیریت بازرگانی چجوریه؟؟؟البته اینم بگم با مدرک کارشناسی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قطعا حقوق با بازرگانی قابل مقایسه نیست!

حقوق بدرد کسی میخوره ک پشتکار داشته باشع بخا تا مدارج بالا طی کنه. ولا پره از لیسانس  های حقوق بیکار. 

دوست من حقوق بود الان قاضی شدع و ب اینم اکتفا  نکرده میخا دکتراشو بگیره هییت علمی دانشگاه  ام  بشه

حرفه یادبگیرد تا مدرک

حوصله و صبر دار بخون برای معلمی آزمون بده ابتدایی خیلی نیرو می خوان

برو آموزش نرم افزار حسابداری اگر تهرانی ببین که خیلی نیاز دارند داخل دیوار زیاد دیدم

یا بورس یاد بگیر کنارش مدارکش هم بگیر

مدیریت  مالی بازار کارش بیشتزه

مرسی عزیزم اخه به اگخی ها که سرمیزنم مدیریت بازرگانیو بیشتر میخاستن معمولا فکر کردم‌مدیریت بازرگانی بهتره بازارکارش اما مالیو شنیدم درامدش خیلی بهتره.بعد از مدیریت مالی کدوم شاخه های مدیریت به ترتیب بهتره بازارکارش؟البته با مدرک کارشناسی