2777
2789
عنوان

بچه ها ارزش داره برم مدیریت بازرگانی بخونم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157357 بازدید | 59 پست
حرفه یادبگیرد تا مدرک حوصله و صبر دار بخون برای معلمی آزمون بده ابتدایی خیلی نیرو می خوان برو آموز ...

چطوری بخونیم برا معلمی ابتدایی؟

باید کنکور داد فکرکنم بعد رتبه ات خوب باشه آموزش ابتدایی تو انتخاب رشته میزنی

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
درسته ۳سال زیاد نیست اما من الان ۲ساله دانشگاه میرم و ۱سال هم پشت کنکور بودم تازه بخوام کنکورهم بدم ...

استارتر من مدیریت بازرگانی خوندم آزمونهای زیادی هم شرکت کردم چند جا قبول شدم پارتی داشتن برای مصاحبه فعلا هم دادگستری قبول شدم 

به نظرم حقوق بخون خانوم وکیل شو الان رشته حسابداری بدون دانشگاه دوره میرن الکی 4سال بری بخونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دارم راجب حقوق هپ تحقیق میکنم اما تا وکالت ۳سال هم باید صبرکرد و میگن کترش بگیرنگیر داره بسته ب ...

عزیزم حقوق رشته خوبیه ااااگ  ۱.به روحیاتت بخوره   ۲.بچسبی ب درس بتونی وکالت بیاری   برای قضاوتم ک سخت گیری خیلی میتونی بری تو سایتا بخونی ک باچه درصدهای خوبی قبول شدن اما بعد گذشتن چندین مرحله سخت تو روانشناسی رد شدن

من شیراز هستم بند قرارداد خیلی مهمه حتما باید چک کنید والا اگه امضا کنید شرکت زیر خیلی هاشو میکشه

استارتر ببخشید ناراحت نشی وسط تاپیکت 

با وجود قرارداد اگه بازم مالیاتو ندن اونوقت دولت میتونه بیاد یقه قصاحب کارتو بگیره؟ من برادرم منصرفم کرد

کجا باید برم برا گذروندن دوره ها؟ بعد چجوری کسی رو پیدا کنم کارتو بدم اجاره!؟ 

من اصفهانم اگه میشه یه توضیح کاملی بهم بده درمورد دوره چند ساعته 

اگه طولانیه بیام خصوصی

استارتر ببخشید ناراحت نشی وسط تاپیکت  با وجود قرارداد اگه بازم مالیاتو ندن اونوقت دولت میتونه ...

ببین به این مسخره بازی که شما میگی نیست وقتی قرارداد نوشته میشه شرکت یا شما موظف هستید بهش عمل کنید شرکت نمیاد مثلا برا چن میلیون سابقه شرکتش رو ببره زیر سوال

در مورد دوره و کلاس هم اطلاعی ندارم من زمانی که دانشجو بودم رشته مدیریت بازرگانی بودم گفتن آزمون کارت بازرگانی هست منم شرکت کردم و چون مباحث آزمونش با دروس دانشگاهیم تطابق داشت و جزوه های معرفی شده رو هم مطالعه کردم قبول شدم ... واینکه در مورد پیدا کردن شرکت هم متاسفانه اطلاعی ندارم من دوست پدرم کیش شرکت صادرات واردات داره الان نزدیک ۸ سال هست کارتم پیش اونا هست 

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
با کارشناس حسابداری هم میشه امید داشت کارخوب پیدا کرد؟من ریاضیم قوی نیس زیاد بنظرت شانس موفقیتم چقدر ...

منم انسانی بودم ریاضیمم متوسط بود. مالی بهشتی خوندم بازار کار خ داره ولی چون باردارم نمیتونم برم. و اینکه با ریاضی  ماوسط تونسم  موفق بشم و لیسانسشو بگیرم اما خ سخت بود

چطوری بخونیم برا معلمی ابتدایی؟ باید کنکور داد فکرکنم بعد رتبه ات خوب باشه آموزش ابتدایی تو انتخاب ...

عزیزم شرط سن دارد اگر می خوای بخونی تمام تلاشت رو کن چون امسال خیلی گرفتن با رتبه های عجیب !

عزیزم شرط سن دارد اگر می خوای بخونی تمام تلاشم رو کن چون امسال خیلی گرفتن با رتبه های عجیب !

یعنی باید کنکور داد؟؟؟

برادر همسر من از طریق کنکور قبول شد  امسال

ببین به این مسخره بازی که شما میگی نیست وقتی قرارداد نوشته میشه شرکت یا شما موظف هستید بهش عمل کنید ...

ممنونم بله اگه شرکت معتبر باشه مشکلی نیست ولی شرکت تازه تاسیس باشه جون نگیره ورشکست بشه فرار میکنن صاحبانش یا هر چی دیگه آبروش مهم نیست

در کل قانونیه این کار؟ 

ممنونم بله اگه شرکت معتبر باشه مشکلی نیست ولی شرکت تازه تاسیس باشه جون نگیره ورشکست بشه فرار میکنن ص ...

عزیزم وقتی این آزمون داره توی کل ایران برگزار میشه البته که قانونیه

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!

اگر دانشگاه معتبر درس خونده باشی مدرک زبان خوب داشته باشی و چنتا دوره جای مختلف گزرونده باشی با یه رزومه قوی تو هوا می‌برنت اینایی هم میگن بی کارن مشتی گشادن که تو دوران دانشگاه جز سگ خونی هیچ کار دیگه ای نداشتن اینا اگر پزشکی هم بخونن براشون کار نیست مطمعن باش