2777
2789
عنوان

هر وقت معلم دخترمو می بینم....

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 26 پست

برو  با مدیر مدرسه صحبت کن 

بگو قضیه چیه 

بگو من هیچ وقت نمیخوام همه نمرات بچم ۲۰ باشه 

اصلا هدفم از مدرسه اومدنش این نیست 

بگو نمرانش و پیشرفت درسیش و هوشش خوبه و به نظر من اوکیه 

ولی معلمش هر بار منو میببنه از بچم انتقاد میکنه 

بگو شاید توی اداره کردن کلاس و بچه ها ضعف داره میخواد بندازه گردن دختر من 

بگو جلو بچم هم ازش انتقاد کرد اینجوری اعتماد به نفس بچه میاد پایین بگو اگه ممکنه با معلمش صحبت کنید و بگید چون با خودشون نتونستم با صحبت به نتیجه برسم مزاحم مدیریت شدم  لحنت خیلی احترام امیز در عین حال قاطع باشه که نتونه توجیه کنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بگو لطفا اینقدر زوم نکن رو بچه من نهایتا دو سه ماه مونده تموم شه امسال معلم پارسالشم همین نظرو داشت

نه میترسم حرف بزنم ثلث آخر بهش همرو قابل قبول بده چون مدرسه شون فقط تا سوم داره سال دیگه عوض میشه 

خدایا متاسفم❤لطفا منو ببخش❤سپاسگزارم❤عاشقتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لطفا اینقدر زوم نکن رو بچه من نهایتا دو سه ماه مونده تموم شه امسال معلم پارسالشم همین نظرو داشت

اگه بگه معلم پارسال هم همین نظر رو داشت برمیگرده میگه پس حتما بچت یه مشکلی داره و من الکی حساس نشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو  با مدیر مدرسه صحبت کن  بگو قضیه چیه  بگو من هیچ وقت نمیخوام همه نمرات بچم ۲۰ ب ...

به خدا موندم چی کار کنم

الان در حال حاضر نمی دونم بت دخترم چه جوری رفتار کنم که هر دو طرف ماجرا اوکی باشه 

به خدا موندم چی کار کنم الان در حال حاضر نمی دونم بت دخترم چه جوری رفتار کنم که هر دو طرف ماجرا اوک ...

دقیقا همینایی که گفتم رو برو بگو 

با دخترتم صحبت کن خیلی با مهربونی و دوستانه با قصه و این حرفا که مدرسه و کلاس درس جای بازیگوشی نیست بگو زنگ تفریح میتونی هر کار خواستی بکنی ولی سر کلاس حواستو جمع کن بگو من بهت افتخار میکنم دخترم معلمت که اونجوری میگفت درموردت اون تو رو خوب نمیشناسه نمیدونه تو چه دختر عاقلی هستی با رفتارت نشون بده که چقدر عاقلی و حرف گوش میدی و دختر بزرگی شدی 

اگر عملکردش بهتر شد براش جایزه بخر که تشویق بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم کلاس سوم ابتدایی باهوش و خیلی مهربون امروز وقتی این حرفهای معلمش رو شنیدم هنگ کردم از وقتی از ...

معلمش رو مخه بچتون کاملا طبیعیه و باهوشه 

واسه فراموش کردن یه کتاب که بچه رو تنبیه نمی کنند 

دخترم کلاس سوم ابتدایی باهوش و خیلی مهربون امروز وقتی این حرفهای معلمش رو شنیدم هنگ کردم از وقتی از ...

بچتو هیچوقتتتتت بخاطر درس سرزنش نکن نه خودت ن شوهرت و بهش فقط بگو عزیزم لطفت حواستک بیشتر جمع کن با ارامش و مهربونی بزار احساس امنیت کنه تو مدرسه وقتی ی چیزی بش میگن بفهمه خانوادش پشتشن ن اینکه ناراحت التماس همه کنه ک ببخشنش و ب خانواده چیزی نگن بزارر بفهمه پشتیشن و اون هم امکان داره گاهی خطا کنه میبخشینش

🕉زندگی رو جدی نگیر چون ازش زنده بیرون نمیری🕉

خیلی ممنون از همه اینقدر که روحیه خودم تضعیف شد حس و رمق برام‌نمونده 

بازم از همه شما مهربونها تشکر میکنم

ببینید منم معلمم. اتفاقا یه شاگردی دارم که مثل بچه شما درسش خوبه ولی حواسش چندان توی کلاس نیست. من همیشه سعی می کنم اونو تو کلاس مشارکت بدم تا مثل بقیه حواسشو جمع کنه چون اگه  نکنه نه تنها به خودش بلکه بچه های دیگه هم اسیب میزنه و حواسشون پرت میشه. ببینید هدف فقط گرفتن نمره خوب نیست بلکه بچه باید در کنار درس یه سری مهارت ها رو کسب کنه