2777
2789
عنوان

هر وقت معلم دخترمو می بینم....

756 بازدید | 26 پست

هر وقت معلم دخترمو میبینم همش شکایت میکنه که دخترت سر کلاس به درس گوش نمی ده همش در حال نقاشی کشیدن و این حرفها

ولی دخترم اکثرا نمراتش خوبه

واقعا موندم چی کار کنم

خدایا متاسفم❤لطفا منو ببخش❤سپاسگزارم❤عاشقتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امروز که رفتم دنبال دخترم میگه مامان کتاب علوم نبرده بودم و برگه آدینه هم تو کیفم نبود و خانم ناراحت شد منو فرستاد دفتر بهش نامه داده بودن که برم مدرسه واسه وضعیت درسیش . من خیلی ناراحت شدم همون موقع رفتم پیش خانمشون ایشون دوباره شروع کرد که آره دخترت کتاب نیاورده درس گوش نمیده در صورتی که آدینه اش تو کیفش بوده پیدا نکرده و حرفهای دیگه. من خیلی ناراحت شدم گفتم پس چرا نمراتش خوبه میگه خوب بعضی وقتها خوبه هرچی من گفتم اون یه چیزی جواب داد. دخترم هم بود و گوش میکرد در حالی که خیلی بغض کرده بود فقط گوش میداد 

منم‌ابتدایی‌بودم‌ازین‌حرفا‌زیاد میزدن‌ولی‌من‌درسم‌خوب‌بود

تو دبیرستان‌ک‌شاگرد‌نمونه‌بودم‌و دانشگاه‌دولتی‌قبولشدم

بچه‌بودمم‌اون‌موقع‌و‌اصول‌مدزسه‌رو‌واقعا‌نمیدونستم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

دخترم کلاس سوم ابتدایی باهوش و خیلی مهربون امروز وقتی این حرفهای معلمش رو شنیدم هنگ کردم از وقتی از مدرسه برگشتیم هیچ عکس العملی نشون ندادم و باهاش حرف نمی زنم خودم هم نمی دونم چی کار کنم 

بعضی معلما فقط بلدن چرت وپرت بگن اهمیت نده خجالت نمیکشه زن گنده اینقدر ایراد میگیره تز بچه

یجوری حرف میزنه انگار تا الان دختر من همه نمراتش ۰ بوده