2777
2789
عنوان

کسی ایزوپرین مصرف کرده؟

117 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من هفته 26 هستم. درد شبیه پریود داشتم که دکتر بهم قرص ایزوپرین داد گفت 10 روز روزی 2 تا بخورم. کسی بوده 10 روز بخوره بعد قطع کنه مشکلی پیش نمیاد؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آمنیوسنتز کردم، اون موقع بهم‌گفتن هر وقت درد داشتی بخور، تو هفته های بالاتر نمیدونم، ولی اگه مشکل ...

یعنی هر وقت درد داشتی میخوردی هروقت نداشتی نمیخوردی؟

من برای انقباظاتی که تو سی و دو هفتگی داشتم می خوردم ول شنیدم یه دفعه قطع کردنشه خوب نیست باید کم کم ...

چند وقت خوردی چطوری قطع کردی

مشکلش اینه ک باز همون حالتا رو داری میگه دوباره بخور دیگا 

میخوام بدونم قطعش مثلا لکه بینی یا چیزی نمیاره

چند وقت خوردی چطوری قطع کردی

من باردار بودم میخوردم روزی یکی تپش شدید قلب میگرفتم درحد وحشتناک دکتر گفت دیگه نخور.‌‌..با دکترت مشورت کن ب روزی یکی برسون بعد قطع کن

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من تا سه  چهار هفته خوردم دیدم خوبه خوب شدم بعد نمیدونستم یهویی قطع کردم دوروزبعدش انقباضات شدی ...

فکر نکنم قطعش باعث پاره شدن کیسه اب بشه شاید شما مشکل دیگه ای هم داشتی. نمیدونم اخه دکتر هم چیزی نگفت

من باردار بودم میخوردم روزی یکی تپش شدید قلب میگرفتم درحد وحشتناک دکتر گفت دیگه نخور.‌‌..با دکترت مش ...

شما چند روز خوردی چطوری قطع کردی