2777
2789
عنوان

من واقعا کلافه و عصبی شدم توروخدا یکی بگه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
این چه تاثیر بدی روی تربیت داره؟!

فدات شم توضیح دادم شاید براتون این مسائل اتفاق نیوفتاده براتون قابل درک نیست چون من خودم ادم نیستم بیخودی حساس بشم کلی تحقیق کردم حتی پیش مشاوره رفتم راهکار داد ولی جواب نمیده انقدر گفتم فایده ندارهاینم که اینجا مطرح کردم خواستم دوستان راهکار بدن من بدون بی احترامی خواستمو بگم 

ممنون که درکم کردی اینایی که میگن ربطی به تربیت نداره نمیدونن تمام انحرافات جنسی از دوران کودکی هست ...

آها خب از اول همین جنبه را میگفتی

به شوهرت قشنگ توصیح بده تا اون منتقل کنه، تا هم متوجه بشن هم ناراحت نشن

.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم توضیح دادم شاید براتون این مسائل اتفاق نیوفتاده براتون قابل درک نیست چون من خودم ادم نیستم ب ...

چقدر مگه میرید اونجا؟

نمیتونی یه جوری روی پسرت کار کنی که کمتر بره پیشش و مثلا شوخی زیاد میکنه ازش فاصله بگیره؟

به نظرم لازم نیست به اونها بگی؛ بهترین راه صحبت کردن با پسرت هست.

توی این سن بچه خوب متوجه میشه.

من پسرم حدود ۴سالش بود که بهش یاد دادم چه خطراتی از سمت پسرها و مردها وجود داره. البته اصل قضیه رو نگفتم ولی به شکل دیگه بهش راهنمایی و هشدار دادم.

دوستان با اجازه من برم امیدوارم برای کسی این مشکلات پیش نیاد فکر کنم اگه. بازم برم پیش مشاوره بهتر منو درک کنه و راهکار بده ممنون از کسایی که درست جوابمو دادن🙏🌹