2777
2789
عنوان

من واقعا کلافه و عصبی شدم توروخدا یکی بگه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شماام گوش بچتون گاز بگیرن کبود شه ناراحت نشید ولی واقعا من برام مهمه چون مشاوره رفتم و گفتن لمس زیاد بچه و بوسیدن زیاد کار درستی نیست من پدر شوهرم واقعا افراط میکنه شاید بیشتر از هزار بار میبوسه 

عاشق امضات شدم ینی😂👍

فدات قابلتو نداره😍😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
بوس کردن اشکالی نداره نشونه محبته ولی دیگه نه اینجوری افراطی که پای بچه رو بکنن تو دهنشون!حق داری یک ...

ممنون که درکم کردی اینایی که میگن ربطی به تربیت نداره نمیدونن تمام انحرافات جنسی از دوران کودکی هست من یه مدت پدر شوهرم انقدر پای سرم لیس زده بود هرجا میرفتیم پسرم توجهش به پای زنا و دخترا بود جوری که خودشو رو پای خواهرم فشار میداد یا دوست داشت پای خواهرپو بوس کنه یا لیس بزنه 

ممنون که درکم کردی اینایی که میگن ربطی به تربیت نداره نمیدونن تمام انحرافات جنسی از دوران کودکی هست ...

میدونم عزیزم اونجا که گفتی خوشش میاد فهمیدم!با شوهرت برین پیش روانشناس کودک یا مقاله واسش از نت پیدا کن شاید قبول کنه اینکارا نرمال نیست

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید