2777
2789
عنوان

تجربه هامون راجع به زیبایی همه بیان

1365 بازدید | 49 پست

سلام دوستان 

بیاین از تجربه ها تون راجع به محصولات پوستی حالا چه ایرانی چه خارجی با هم به اشتراک بذاریم

راجع به هرپوستی چه خشک چه چرب و چه معمولی

همه چیز ضد افتاب. ابرسان .پن .فیس واش. کرم دور چشم هرچیزی که سوال داریم یا استفاده کردیم

یاماسک های خونگی هرچی که خوب بوده برامون

از هیچی راضی نبودم تا حالا😢

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرطوب کننده ی qv فوق العاده اس

بدون بو 

من سال هاست استفاده می کنم و راضی هستم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
من پوستم مختلط هست از پن بیودرما و ابرسانش راضیم

من برای پوست خشک از آبرسان الارو استفاده می کنم و خوبه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من صورتم دونه های سفت مث جوش میزنه نمیره پیشونیم پر شده افسرده شدم .فقط لیزر باید بکنم پولشو ندارم .مامانمم صورتش اونجوریه .یعنی ارثیه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

فیس واش آدرا استفاده میکنم راضیم...اما کرم دور چشم خوب میخوام ..نمیدونم چی خوبه؟

یکی از همگارامم ماسک نشاسته استفاده میکنه راضیه.خیلی تعریف میکنه و پوستش هم عالیه..من هنوز وقت نکردم انجام بدم.