2777
2789
عنوان

تجربه هامون راجع به زیبایی همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 49 پست
مرطوب کننده ی qv فوق العاده اس بدون بو  من سال هاست استفاده می کنم و راضی هستم

اره عالیه اما واسه پوستای خشک

پوستای چرب اگه استفاده کنی چون چربیش زیاده باعث باز شدن منافذ پوست میشه

من برای شفافیت پوستم،خیار رنده شده  و گلاب و آبلیمو رو داخل قالبای یخ ریختم و گذاشتم یخ بزنه و هرروز به صورتم میزدم.عالی بودش.الانم میخوام برنج درست کنم،برنج یه مقداری که جوش خوردش مقداری آبش رو برمیدارم و صورتم رو باهاش میشورم.اینم خیلی خوبه.یه تجربه ی دیگ درباره ی کرم مرطوب کننده ی دست و صورت اینه که به عیچ عنوان از مرطوب کننده های ارزون ایرانی استفاده نکنید چون به شدت مضر هستش.من خودم چند وقت بود پوست دستم به شدت بد شده بود.تا اینکه متوجه شدم بخاطر مرطوب کننده هایی هستش که میخرم.الان رفتم مرطوب کننده ی هیمالیا خریدم.سایز کوچیکش 14 تومنه.در یک کلام عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صورتم دونه های سفت مث جوش میزنه نمیره پیشونیم پر شده افسرده شدم .فقط لیزر باید بکنم پولشو ندارم . ...

مگه چقده پولش اونا رو بش میگن زگیل فکر کنم

بدنتم هست؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
من خیلی به موهام میرسم انقدر که کرم و ماسک و سرم و نرم کننده میمالم بهش

چی از همه بهتر بوده؟؟؟ 

من میخوام موهامو تقویت کنم و ابریشمی هم بشن 

لخت و براااق

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
من کف پام خشکی و ترک داشت لبام هم پوسته میشدند مدتیه روغن بنفشه ی زیتونی میزنم عالی شده فقط باید هر ...

فراموش کردم بگم روغن بنفشه را توی نافم و اطرافش میزنم

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین
فیس واش آدرا استفاده میکنم راضیم...اما کرم دور چشم خوب میخوام ..نمیدونم چی خوبه؟ یکی از همگارامم ما ...

کرم دور چشم واسه تیرگی ها تعریف مدیلن رو خیلی شنیدم اما واسه چروک یه مارک خارجی هستش اونم مامانم استفاده میکنه خوبه اسم آدن آیس اگه اشتباه نکنم

من برای شفافیت پوستم،خیار رنده شده  و گلاب و آبلیمو رو داخل قالبای یخ ریختم و گذاشتم یخ بزنه و ...

هیمالیا عالیه الان دارم کامنمیزنم به پای هیمالیا نمیرسه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
هیمالیا هم که ایرانیه

من کرمای خارجی خیلی زدم ولی هیچی این نمیشه

نه کرمش عربیه فکر کنم 

مگه چقده پولش اونا رو بش میگن زگیل فکر کنم بدنتم هست؟

نه نیست بدنم .رنگ پوستمه .برجسته 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
نه نیست بدنم .رنگ پوستمه .برجسته 

مثل کیست ریز میمونه؟

مثل کیست ریز میمونه؟

اره .قبلا نداشتم .دوسه ساله شده .البته آبجیامم دارن .درکل به مامانم رفته این چیز مزخرف 

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

خانوما ضد افتاب چه مارکی میزنید برای پوست معمولی رو به چرب

من مدیلن میزنم خوبه راضیم نه جوش میزنم باهاش نه چیزی اما احساس میکنم بااینه که زده اویل فری ولی بازم چربهو اینکه رنگی هستش

من میخوام بیرنگ استفاده کنم