2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارهای بالای ۳۰ سال بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 54 پست
23😁آخه میترسم نباشم یا چه میدونم خدایی نکرده سقط شده باشه. چه میدونم کلا ازین فکرا زیاد میکنم😔

نه بابا راحت باش سقط خیلی درد داره خونریزی داره اینطوری نیست که 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی و دو آبجیم سی وشش سالکی آورد چند نفر تو اطرافیانم بالا چهل آوردن چرا نا امیدی؟ یه دختر دارم دوتا ...

اخه نمی دانم واقعا فکر اینکه یه موجود زنده توم شکل بگیره برام عجیبه یعنی می شه ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
سی ودو سالکی راستش من قبلا اصلا این کارو دوست نداشتم اما من دیابت بارداری داشتم  شکم که یه خور ...

من سی سالمه راستش دوتا دارم میخام سومی بیارم و ببندم لوله هام رو چون قرص که نمیشه بعد سی و خورده بخورم . آی یودی هم نساخت بهم . روش های دیگه هم ریسکه یهویی تو سن بالا بچه بغل میشم   

من سی سالمه راستش دوتا دارم میخام سومی بیارم و ببندم لوله هام رو چون قرص که نمیشه بعد سی و خورده بخو ...

اشکالی نداره خیلیااااا بالای ۴۰ سال بچه دار می شند ماشالله بچه هاشون هم خیلی سر حال می شند 

خداحفظشون کنه . کاش منم یه دختر بیارم    

انشالله هر چی باب میلته بیاری 

آره  چرا نشه خیلیم شیرینه اتفاقا

برام دعای خیر کن لطفا بچه خیلی مسولیت بزرگیه 

آره مامان خودممم آورده . من نمیخام تو اون سن درگیر بچه داری باشم .

می فهمم سخت می شه دیگه