2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارهای بالای ۳۰ سال بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دو تا پسر دارم به نظرتون باز بیارم دختر شه یا بیخیال شم. ۳۲ سالمه دیگه حال بچه داری و حامل ...

۳۲ سالگی که سنی نیست اگر دختر دوست داری باردار شو 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
برام دعای خیر کن لطفا بچه خیلی مسولیت بزرگیه 

من 2تا دارم ولی یکبش از همسر سابقم.ولی دارم اقدام میکنم برای بعدی منتظرم پری بشم برم دکتر تحت نظر باشم.هم دخترم کوچیکه میترسم هم میخام تا سنم بالانرفته یکی دیگه بیارم و تموم چون مشکلات تنبلی و پلی کیستیک دارم 10ماه اقدامم و نشده

۳۲ سالگی که سنی نیست اگر دختر دوست داری باردار شو 

اخه از کجا معلوم دختر شه . باید ای وی اف کنم هیلی هزینه داره. و کلی دارو باید استفاده کنم. 

دو تا سزارین شدم و میشه سه تا سزارین. 

حاملگیمم پر خطره سرکلاژ میشم و کمکم ندارم اصلا. 

من 2تا دارم ولی یکبش از همسر سابقم.ولی دارم اقدام میکنم برای بعدی منتظرم پری بشم برم دکتر تحت نظر با ...

نگران نباش انشالله که می شی از کی مشکل تنبلی تخمدان را فهمیدی علایم داره ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
اخه از کجا معلوم دختر شه . باید ای وی اف کنم هیلی هزینه داره. و کلی دارو باید استفاده کنم.  دو ...

ببخشید من اطلاعتم پایینه سرکلاژ یعنی چی ؟

اخه از کجا معلوم دختر شه . باید ای وی اف کنم هیلی هزینه داره. و کلی دارو باید استفاده کنم.  دو ...

راستش خودم زیاد علاقه به دختر بچه ها ندارم ولی میترسم تو پیری تنها بمونم پسرا به دردم نخورن اخه خودمم خواهر ندارم و تنهام

ولی من شنیدم تا ۳ تا حاملگی را می تونی سزارین کنی 

راستش خودم زیاد علاقه به دختر بچه ها ندارم ولی میترسم تو پیری تنها بمونم پسرا به دردم نخورن اخه خودم ...

می شه خواهش کنم ازت این کار را نکنی! تنها نمی مونی در نهایت هممون تنهاییم فرقی نداره دختر و پسر این روزها می ذارند می رند 

می شه خواهش کنم ازت این کار را نکنی! تنها نمی مونی در نهایت هممون تنهاییم فرقی نداره دختر و پسر این ...

راست میگی؟ اره الان میبینم دخترا هم زیاد به درد نمیخورن و مادرو تنها میزارن . کلا استرس دختر بزرگ کردن دارم از بختش میترسم . 

ولی میگم دختر نداشته باشم در اینده برام سخت نشه

راست میگی؟ اره الان میبینم دخترا هم زیاد به درد نمیخورن و مادرو تنها میزارن . کلا استرس دختر بزرگ کر ...

فرقی نداره عزیزم دختر پسر نداره هر دو می رند سر زندگی هاشون مگه الان خودت چه قدر به مادرت سر می زنی ؟