2777
2789
عنوان

عقدنامتون دست خودتونو شوهرتونه یا دست مامانتون🤔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروط ضمن عقد و مهریه و ... رو پدر دختر تعیین می کنه پس باید دست پدر عروس باشه مثل اینه که یه دانش آ ...

نه عزیزم شروط ضمن عقد مربوط به عروس هست اگر مربوط به پدر بود با فوت پدر عروس از گردن داماد ساقط میشه

من سه شرط صمن عقد دارم که خودم تعیین کردم

چشات چرا تار بود؟ اشک شوق میریختی کلک؟ البته من تو فیلم عقدم هم یه بار دیگه دیدمش😁

نه از استرس😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چرا انقد مهمه؟ من تو نی نی سایت دیدم انقد مهمه ولی دلیلشو نمیدونم دست خودمونه رفتم به شوهرم گفتم ...

منم اینجا فهمیدم مهمه! 

مال من دست پدر شوهرم هست 

4 تا خواهریم هرکی دست خودش هست 

تازه بابامم سنش زیاده و حساس ولی اصلا یکبار هم نگفته بیارین بدین دست من 

چرا انقد مهمه؟ من تو نی نی سایت دیدم انقد مهمه ولی دلیلشو نمیدونم دست خودمونه رفتم به شوهرم گفتم ...

خب این سند ازدواجتونه

این سنده نباشه می‌تونه بگه‌این زن من نیست

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام  

استارتر من بعد شش سال هنوز استفاده نکردم از عقد نامم 😂😂😂اصن تنها چیزی که تا حالا تو ذهنم نیومده عقد نامست

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خب این سند ازدواجتونه این سنده نباشه می‌تونه بگه‌این زن من نیست

خخخخ مگه ثبت نمیکنن دفترخونه پس چرا میریم محضر عقد میکنیم؟؟؟همینجوری تو خونه خودمون مینوشتیم دیگه

دست مامانمه مال مامانمم بعد از ۴۰ سال تو خونه پدر بزرگم بود بعد فوتشون داییم برد تا حالام لازم نشده بعد از ۵ سال میخواستیم یارانه جدا کنیم مامانم از صفحاتش عکس گرفت برام فرستاد رفتم پرینت گرفتم کارم راه افتاد