2777
2789
عنوان

عقدنامتون دست خودتونو شوهرتونه یا دست مامانتون🤔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه رسمه😐

خوب عزیزم علتش همینه

قدیمها که قوانین سفت و.سختی نبود بعصی از اقایون میبردن دور از چشم همسر یا حتی با زور خود عروسو با خودشون میبردن که خانم رو طلاق بدن یا مهر رو کم کنن

واسه همین خانواده زن عقدنامه رو پیش خودشون نگه میداشتن

من یازده سال پیش عقد کردم و عقدنامه پیش خودمونه

شروط ضمن عقد و مهریه و ... رو پدر دختر تعیین می کنه پس باید دست پدر عروس باشه

مثل اینه که یه دانش آموز تعهد بده و انگشت بزنه که دیگه بی انضباطی نمی کنه ! بعد هم تعهدنامه رو بدی دست خودش !!

خب نمیشه که

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

خوب عزیزم علتش همینه قدیمها که قوانین سفت و.سختی نبود بعصی از اقایون میبردن دور از چشم همسر یا حتی ...

پس که اینطور🤔مرسی از توضیحت عزیزم☺❤

⚡یک عدد بی برق...⚡
دست بابامه . شب عروسی بابام گفت عقد نامرو بهم بدید وگرنه نمی‌ذارم عروسی بگیرید . رفتن عقد نامرو آورد ...

چرا انقد مهمه؟

من تو نی نی سایت دیدم انقد مهمه ولی دلیلشو نمیدونم

دست خودمونه

رفتم به شوهرم گفتم باید بدی دست مامانم گفت خب بردار ببر بهش بده😁 خودت مهمی که اینجایی

واقعا؟  چرا نباید تو خونه خود ادم باشه؟ ببخشید چون‌من‌مجردم اینها رو بلد نیستم

راحت باش جیگر..

نمیدونم اونایی ک طرز فکرشون قدیمی و سنتی ب ایک چیزا اهمیت میدن..برای من دست خودمه

منِ او🌹🍃

والا نیاز داشتیم داداشم اورد خونمون گرفتم گزاشتم کشو دیگه ندیدمش😑

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓