2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست

مادرشوهرای احمق....نمیزارن بچهاشون زندگیشونو بکنن اه

برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش..                                                            وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :(                                                فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی...                                                                                ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰  /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘
سلام به نظر من اول باید روی خودت کارکنی. اعتماد به نفس تو بالا ببری خیلی.کمکم شروع کنی که حرف تو بتو ...

ببخشید اصلاح میکنم تا وقتی خواهرشوهرات هستن زیاد پانشو  واسه کمک.بذار بفهمن اول اونا باید پاشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بسم الله،همون صفحه اول رو خوندم همچین لجم گرفته که نگو..... واقعا آدم نمیدونه چی بگه،،، بناله ...

ممنون از دعای قشنگت😢🌼

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

من کامنتارو نخوندم ولی میتونم حدس بزنم که همه از سن کمت ایراد گرفتن 

من خودم ۱۶ سالگیم عقد کردم کل خانواده شوهر و یه تنه حریف بودم حق داشتن بهم دستور بدن فقط 

به نظرم مقصر خودتی از اولش ساده بازی دراوردی الانم دیر نشده یه کم به خودت بیا

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم اول از همه غصه گذشته رو نخور کاریه که شده حالا به فکر باش اینو بدون باتوجه به زوجایی که من تو ...

دقیقااا خالم رو میگی

رفتی برده گرفته واسه خودش و دخترااش

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
منم مثه تو شونزده سالگیم نامزد هیفده عروسی هیجده طلاق  الان نوزده سالمه

طلاق گرفتین؟من از طلاق میترسم کسی پشتم نیست

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

عزیزم بنظرم یع خودی نشون بده قهرکن همه چیوبه مادرپدرت بگو‌تابیان دنبال شوهرتم به غلط کردن ومنت کشی میفته توم بگو‌تاشرایطیوکه من میخوام قبول نکنی برنمیگردمو تهدیدش کن بچه دارهم نشو خودمم ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۹ سالمه الان

منم اطراف شهرتون هستم استارتر جاان

درخواست دادم بهت تو دوستی ها

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

دوستان خواهشا ایشان را برای ازدواج کردن نکوهش

نکنید. شما ها نمی دونید ایشون در چه شرایطی راضی

به این ازدواج شده. پس خواهشا به جای تنبیه راهگشای 

مشکلش باشید. ایشون امروز هم شنی ندارد وای به زمان 

ازدواج. در ضمن، جای جای ایران فرهنگها متفاوت است

شاید خانواده در پاسخ صاحب رای بودند نه ایشان. قطعا

نابرابری که ایشان ازش می گوید و نبودن سایه پدر و 

ضعیف بودن شخصیت مادر و شکننده بودن ایشان حالا به تعبیر ایشان مظلوم. همه این موزائیک ها را کنار هم بچینی 

ساختمانی مخرب نمایان می شود. من اصلا ایشان را مقصر نمیدونم ایشان قربانی است

عزیزم سعی کن خودت اول یه مشاوره بری راه و چاه زندگی و بهت یادبده ب هیچ وجه باردار نشو سعی کن درکنار خون داریت کتاب بخونی ادامه تحصیل بدی سطح فکری و علمیتو ببربالا چرا خونه بقیه کارمیکنی الان شیرینی زیاد دل همه رو میزنه مثل ی پرنسس بشین نهایتا ظرفارو توجمع کردن سفره کمک کن ولی نشور بیا بشین اول برای خودت ارزش قائل شو به خودت احترام بزار تا بقیه هم یادبگیرن چطورباهات رفتارکنن رفتار،بقیه باشما حاصل ذهنیتی که خودتون ایجاد کردین نه متکی به پدرمادر باشید ن همسر حتما مشاوره برید و ازخودتون شروع کنید تلاش فردی بعد همسرتون چون ایشون هم کم مشکل ندارن ولی از خودسازی شروع کنید بی ادب نباشید ولی جواب بدین و از حقتون تا جایی دفاع کنید که خودتون زیرسوال نرید حتی شده تو مراسما همیشه شرکت نکنید 

دقیقااا خالم رو میگی رفتی برده گرفته واسه خودش و دخترااش

متاسفانه بعضیا خیلی بیرحمن

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

به این درک رسیدم ک منو ب خانوادش ترجیح میده واقعا منو نمیخاد حتی دیشب بخاطر جاریم ک گفتم کاش بلند می ...

وای دارم میسوزم از حرفات من خودم هم سن توهم متاهل شوهرت عوضیت میدونه خانوادت حمایتت نمیکنن تو هم اونجا نمیری خیالش راحت انشالله خدا جوری از کمرشون بزنه که توان اخ گفتنم نداشته باشن

من کامنتارو نخوندم ولی میتونم حدس بزنم که همه از سن کمت ایراد گرفتن  من خودم ۱۶ سالگیم عقد کرد ...

گفتم از سادگیمه جلوشون دهنم بسته میشه انگاری کورو کرو لالم