2777
2789
عنوان

خانومای نی نی دار و با تجربه بیاین

170 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها

منم بالاخره دیروز زایمان کردم

و امروز مرخص شدم

اما یه مشکلی دارم

دخترم همش خوابه شیر خیلی کم میخوره 

با زحمت هم بیدارش میکنم تو قاشق میریزم میریزم دهنش

یا وقتی خودش شیر میخواد حدود ۴ دقیقه شیر میخوره و کامل میخوابه

الانم سینه هام سفت شدن 

بچه امم شیر نمیخوره

تو رو خدا راهنمایی کنید

مبارکه😊ایشالله قدمش پراز خیروبرکت باشه.

فکر میکنه هنوز تو شکم مادره.دوس داره بخوابه.بگیر جلوی دهنش ببین میگیره؟پسر من توخواب میگرفت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اول نی نی منم این جور بود 

الان ۱۳ روزشه ی عالمه شیر میخوره گریه میکنه و...

بخواب فعلا استراحت کن ‌

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
شيرت بدوش و بريز تو شيشه و بدار فريزر ...يه وقت نريزي بري اين شير خيلي قوووت داره بعدا بهش بده تا سه ...

ممنونم ازت حتما همین کار رو میکنم

اما میترسم به این روند عادت کنه و شیر کم بخوره

یه راهکار اساسی میخوام

ممنونم ازت حتما همین کار رو میکنم اما میترسم به این روند عادت کنه و شیر کم بخوره یه راهکار اساسی م ...

ميخوره نترس ..چونش جوون نداره كه دوتا مك بزنه خسته ميشه .. توي ده روز اول يكم سخت سينه ميگيره ولي ياد ميگيره با حوصله باش .. من دستما ميزاشتى زير چونه بچم تا نميخورد تكون ميدادم دو تا مك ديگه ميزد

مبارررکه جدی میگین خب اون شیر که تو سینه ات سفت میشه رو چکار میکردی

سه روز اول شیر نداشتم زیاد 

بعد میدوشیدم تو شیشه ب هش میدادم

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
حالا بچه من از اینور بوم افتاده بود.گودزیلا بود🤕🤕🤕تو همون بیمارستان که گرفتیم سمت سینه حمله کرد گ ...

عزیززززم  

خدا حفظش کنه

من دختر اولمم همینطور کم میخورد اخرشم زردی شدید گرفت