2777
2789
عنوان

ازمون رانندگی

106 بازدید | 31 پست

میگم برم این هفته ازمون بدم یا نه شرایط میگم

دوجلسه رد شدم

دو روز پیش تو ترافیک ماشین زدم به ماشین بغلی(رانندگیم افتضاحه)

بابام دیگه ماشینش نمیده 

الان این هفته مربی بگیرم برم بدم یا بذارم سال دیگه بدم

اگه نکته ای برا بهتر شدن رانندگیم دارید بگید 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ترافیک چکار میکردی بدون گواهینامه؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تو ترافیک چکار میکردی بدون گواهینامه؟

بابام زورم کرد برونم گفت مسلطی برو یکی نیس بگه پدر من مسلط نیستم باور کن

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عررررررر🥺 

امروز برای دومین بار افتادم🤐🥺😔

خیلی ناراحتم

خداااا

سری اول افسر خیلی بداخلاق بود، فقط بخاطر مبستن کمربند ردم کرد

امروزم بخاطر دنده عقب که رفتم وسط، بجای اینکه مستقیم برم رفتم وسط خیابون

فقط دست پاچه نشو اعتماد ب نفس داشته باش

فکر نکنم با اتفاقی که افتاده دست پاچه نشم

بابام زورم کرد برونم گفت مسلطی برو یکی نیس بگه پدر من مسلط نیستم باور کن

حالا بهرحال شده نترس برو مربی بگیر هرچی بیشتر بیفتی و آزمون بدی واردتر میشی بعدا هم میتونی برونی زود قبول شی و مهارت نداشته باشی میذاری کنار

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عررررررر🥺 امروز برای دومین بار افتادم🤐🥺😔خیلی ناراحتمخدااااسری اول افسر خیلی بداخلاق بود، فقط بخا ...

منم بار اول استرس داشتم کار خاصی نکردم سر این انداخت بار دومم همه چیز دوبار میگفت یکیش اشتباه شد انداخت

من هنوز گواهینامه نگرفتم ولی هر جایی ک فکرشو کنی رفتم خلوت شلوغ نیاز ب تمرین داره عزیزم 

نکته قابل توجه اینه ک از کلاج زیاد استفاده کن 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

حالا بهرحال شده نترس برو مربی بگیر هرچی بیشتر بیفتی و آزمون بدی واردتر میشی بعدا هم میتونی برونی زود ...

برا کنکور میخونم نمی تونم هر هفته اونجا برم