2777
2789
عنوان

خانومای نی نی دار و با تجربه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 35 پست
مرررسی ازت امیدوار شدم  ممنون آجی

قربانت عزيزم... الانم اصلا نگران نباش تا ميخوابه خودتم بخواب كه سرحال باشي بعد ١٥ روز بزار توي شب سه ساعت بخوابه ولي الان فقط دوساعت..

اكه هم خونت گرمه توي ظهر ناف بچتا بزار از پشت شيشه افتاب بخوره كه زودتر بيفته..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فكر كردم بچه أولته ... شما كه خودت تجربه داري... راستي بچت چيه؟؟؟اسمش چيه؟؟

دختره

اسمشو تصمیم داریم بذاریم بهار

نظرتون چیه؟

بله دومه ولی رو اولی همینطور بودم کلی حرص خوردم الان بچه ام ریزه و کم خوراک

زردی بدی هم گرفت

میخوام این یکی اینجوری نشع

دختره اسمشو تصمیم داریم بذاریم بهار نظرتون چیه؟ بله دومه ولی رو اولی همینطور بودم کلی حرص خوردم ا ...

واااي عزيزم باورت ميشه منم دلم يه دختر ميخاد دوست دارم اسمش بزارم بهار..پيش خودم گفتم كاش بچش دختر باشه وقتي بچشا شيرميدم منم دعا كنه خدابهم دختر بده..ايشالله قدمش مبارك و خير باشه

دختره اسمشو تصمیم داریم بذاریم بهار نظرتون چیه؟ بله دومه ولی رو اولی همینطور بودم کلی حرص خوردم ا ...

پسرم تا شير ميخورد فقط توپلى بود ولي تا غذاش دادم كم كم لاغر شد خيلي هم غذا نميخورد منا كشت..تا از شير گرفتمش شد چوب خشك ولي خب الان لاغره ولي غذا ميخوره 

ماشالله از بس شيطونه فقط پا ميزنه اين بچه

پسرم تا شير ميخورد فقط توپلى بود ولي تا غذاش دادم كم كم لاغر شد خيلي هم غذا نميخورد منا كشت..تا از ش ...

بازم همینکه غذا میخوره شکر

خدا برات نگهش داره فداات

ولی دختر اولی من غذا خور هم نیست پدرمو دراورده..

بخاطر نظرت در مورد اسم بهار هم ممنونممم

دیگه مصمم شدم رو اسم

به هر کی میگم بهار

میگن الان زمستونه چرا بهار  

بازم همینکه غذا میخوره شکر خدا برات نگهش داره فداات ولی دختر اولی من غذا خور هم نیست پدرمو دراو ...

راستی یه سوال بپرسم

شما روز چندم بچه ات رو حمام کردی؟

با چی شستشوش دادی

با شامپو بچه؟

من یادم نمیاد رو قبلی چکار کردم

لیف هم به بدنش بزنم؟

بازم همینکه غذا میخوره شکر خدا برات نگهش داره فداات ولی دختر اولی من غذا خور هم نیست پدرمو دراو ...

خيلي هم قشنگه ...اسم پسر منم پارسا همه بهش ميگفتن تو كه امسالي منم خيلي ناراحت ميشدم ولي الان دوسالشه و هيچ كس حق نداره اينجور حرف بزنه

الان که زوده فک کنم گفتن تا سه روز بعد مشخص میشه

خب کم کم میره بالا دیگه 

دختر منم اینجوری بود همش خواب بود اصلا درست شیر نمیخورد با قطره چکون میدادم روز سوم بردم ۱۶ شده بود زردیش بستری شد

مرخص شدی جند بود؟

حواست باشه!
راستی یه سوال بپرسم شما روز چندم بچه ات رو حمام کردی؟ با چی شستشوش دادی با شامپو بچه؟ من یادم نم ...

تا از بيمارستان اومديم مادرشوهرم بردمش حمام و يك روز درميان حمام ميبردمش تا ١٥ روز ..بعد دكترپسرم گفت بايد حتما هر روز حمامش كني خب من نميتونستم هرروز ولي يك روز درميان حتما ميبردم..ليف لازم. نيست با شامپو بچه فيروز بعدش هم با روغن زيتون يا روغن بدن بچه بدمشق ماساژ بده و لباس بپوشونش

وقتی خوابه شیرتو بدوش بزار یخچال بیدار شد با قطره چکان بهش بده  دوساعت که خوابید آروم تلنگر بزن کف پاش بیدارش کن شیر بده وقتی داره سینتو مک میزنه انگشت سبابتو بزار زیر چونش کمکش کن مک بزنه چون کوچیکه فکش زود خسته میشه فقط شیرتو بدوش خشک نشه پس نزنه جای منم دختر گلتو ببوس قدر این روزا رو بدون

خب کم کم میره بالا دیگه  دختر منم اینجوری بود همش خواب بود اصلا درست شیر نمیخورد با قطره چکون ...

دقیقا رو دختر اولیم هم همینطور شد متاسفانه دقیقا میخوام تکرار نشه

امروز دکتر تو بیمارستان معاینه کردش گفت همه چی خوبه حرفی از زردی نزد