2777
2789
عنوان

دلم از داییای بی غیرت و بی ناموسم گرفتع😓😔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 35 پست

😓😓😓آبرو برا ادم نمیذارن‌‌...

ابجیم ی اشتباهی کرد..بخاطر همون اشتباهش جلو در و همسایه یکی از داییام گرفت زدش😭😓

خیلی بی غیرتن...دوسال پیش خونمون دزدی شد....تو خوده خونه خودمون بودیم..و مامان و ابجیمو دزدا زدن....داییام بجا اینکه طرف مارو بگیرن طرف خانوادع های دزدا رو گرفتن...ازمون میخوان رضایت بدیم😭😓مامانم بیماری اعصاب دارع..همشون میگن ارع ابجیت عمدا به مامانت قرص نمیدع تا حالش بدتر بشع که ابجیت به عشق و حالش برسع😭این حقع ی دخترع که همچین حرفی بزنن دربارش!!!!اینکه از مادرش مراقبت نگته که خودش عشق و حال کننننعععع😭😭

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییای منم از ارثیه بابابزرگم هیچی به ما ندادن ولی الان سالم و سرحال می چرخن، استارتر امید نداشته باش که خدا سزاشون رو بده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

منم ازمادرشوهرم متنفرررررررم امیدوارم همین روزاخبرمرگشوبشنوم خیلی ادم عقده ای وپستیه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ماهم یه دایی مون سر چیزخیلی بیخود یه سال باهامون قهر

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

ابجیم خیلی گریه میکنه....

همین الان من دارم گریع میکنم ....دلم براش میسوزه...

اقااااااا مگه عاااااشق شدددن جررررممممع!!!!😭😭😭😭

ابجیه من اشتباه کرد عاشق ی مرد زن دار شد...😭😭😭البتع اون مرد داشت از زنش طلاق میگرفتو اونم ب شدت عاشق ابجیم بوووود‌..

حالا همه فامیل دیدگاهشون ب ابجیم تغییر کردددععع😭😭😭

ببخشید ولی مطمئنید که دزدها آشنای داییتون نبودن ؟

ما تو روستا زندگی میکنیم...

دزدا از روستای بغل بودن..و ما میشناختیمشون😓😓

ما تو روستا زندگی میکنیم... دزدا از روستای بغل بودن..و ما میشناختیمشون😓😓

گلم رابطتون رو کم کنید وقتی میبینید انقدر اذیت میشید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است