2777
2789
اره اینم هست گلم ولی رفتارای تحقیر امیزشون برام سنگینه یکی از دختر خاله هام داداشش شوهرشو اورد ...

درکت میکنم عزیزم ولی بخدا از رو تجربه بهت میگم بزنی به بیخیالی یهو میبینی معجزه شد همه چی درست شد ولی بخدا هی بخای حرص بخوری خدای نکرده مریض میشی چون من یبار مریض شدم از حرص و عصبانیت داشتم میمردم رسما هم اینکه خدای نکرده ظاهرت داغون میشه....فقط بزن به بیخیالی مطمئن باش درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی عزیزم یه چیزی.به ظاهرت و تیپت خیلی اهمیت بده اینروزا خیلی مهم‌شده لباسای خوب شیک دخترونه بپوش ...

همه اینارو رعایت میکنم خاستگارم پیدا میشه از تو روضه و اینا ولی بر میگردن و سر نمیگیره

میترسم بخدا پولم ندارم واسه این چیزا بدم امید دارم خود خدا حاجتمو بده خودش بده هیچکس نمیتونه خ ...

ايشالله ك حاجت روا شي يه دعايي بهت ميگم بخون رد خور نداره حاجتت براورده ميشه دعاي مقاتلبن سليمان رو صد بار بخون خيلي حاجت ميده 

همه اینارو رعایت میکنم خاستگارم پیدا میشه از تو روضه و اینا ولی بر میگردن و سر نمیگیره

به صلاحت نبوده عزیزم همه جور بسپار به خدا کارت مطمئن باش پشیمون نمیشی

لطفا برا آرامشم یه صلوات بفرستین  
خب يه دعانويسه خوب پيدا كن 

منم با ایشون موافقم. استارتر اینای که میگن رفتن پیش دعانویس گناهه و زندگیت خراب میشه این درصورتیه ک دعانویسه با اجنه وشیطان در ارتباط باشه و طلسم انجام بده ولی اگ بری پیش ی ادم مومنی ک دعای قرآنی بده اشکالی نداره

استارتر جون من دوبارچله ی یس گرفتم ثوابشو به حضرت عباس تقدیم کردم،یبار به نیت اینکه خودم به عشقم برسم و یبار به نیت اینکه دوستم طلاق نگیره اما اخر هربار هردومون برعکس جواب گرفتیم خیلی ناراحت شدم گفتم حضرت جوابموندادن اما بعدش فهمیدم که به صلاح نبوده و اگر میرسیدیم چقددد بد میشد و پی به مهربونی حضرت ابوالفضل بردم و بعدش دوستم باتموم وجود خودشو سپرد بخدا(ببین خیلیی سختش بود عاشق نانزدش بود۳سال عقدبودن و چندسال هم دوست میخاس بهش برسه اما مشکلاتش اصلا درست نمیشدن خیلی عذاب میکشید و گذشتن ازش براش سخت بود حتی فکرشم نمیتونس بکنه)اما وقتی از ته دل سپرد بخدا خدا مثل یه معجزه مهر نامزدشو از دلش برد بیرون و کاری کرد جداشه و با یه مرد خوب ازدواج کنه. بنظرم شماهم یه مدت ختمای زیادو ول کن چون فقط اذیتت میکنه فقط نمازاتو بخون بانماز شب و این چله ی یس هم خواستی بگیر و بعدش خودتو بسپر بخدا نترس بسپر ببین چجوری خوشبختت میکنه