2777
2789

راستی عزیزم یه چیزی.به ظاهرت و تیپت خیلی اهمیت بده اینروزا خیلی مهم‌شده لباسای خوب شیک دخترونه بپوش ارایش خوب داشته باش.نه خیلی باز باش نه خیلی پوشیده.مخصوصا تو عروسیا خیلی خوب تیپ بزن و روابط اجتماعیت خوب باشه.اگه میتونی برو دانشگاه.تو مراسما حضور داشته باش مثلا عاشورا اینا حتما مسجد برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمای عزیز من ختم برمیدارم هرکس مایل بود درخواست دوستی بفرسته. باتشکر

عزیزم برات درخواست دوستی فرستادم 

لطفا قبول کنید

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو 
خب يه دعانويسه خوب پيدا كن  

وای این چه حرفیه؟میخوای بدبختش کنی؟دعا شاید اول کارتو راه بندازه اما رسما کافر به حساب میای همه ی اعمالت تباه میشه چون دست بردی تو کار و قانون خدا و طبیعت.خداهم گفته ساحر رستگار نمیشه.بلاخره تقاصشو میده.توروخدا سمت این چیزا نرین دنیا و اخرتتون به باد بره

شما ظاهر زندگیشو میبینی ازکجا مطمئنی واقعا خوشبختن .خواهرمن 16سالگی با ی ادم پولداری ازدواج کرده شوه ...

اره اینم هست گلم

ولی رفتارای تحقیر امیزشون برام سنگینه

یکی از دختر خاله هام داداشش شوهرشو اورد خونمون برا معرفی

پسره تا امد خونمون کل در و دیوارا رو نگاه کرد بعد ابروهاسو داد بالا که ینییی نه نمیدونی چقد بهم سخت گذشت

اره اینم هست گلم ولی رفتارای تحقیر امیزشون برام سنگینه یکی از دختر خاله هام داداشش شوهرشو اورد ...

وای چقدددد بیشعور عزیزم‌همچین ادمایی همون بهتر که نیان.از خدا ادم خوب و باایمان بخواه ادم‌باشخصیت که این چیزا براش مهم نباشه

من خیلی خواستگار واسم میومد ینی فک کن تا روزی 3 تا هم می‌شد ولی همش بدرد نخور و الکی بود و یا بی جهت بهم می‌خورد رفتم پیش یک دعا نویس خوب

واسم دعا داد یادم نیست حالا به خاطر اون دعا بود یا ختم و قران هایی که خودم خوندم ک بختم باز شد

خداروشکر 
وای این چه حرفیه؟میخوای بدبختش کنی؟دعا شاید اول کارتو راه بندازه اما رسما کافر به حساب میای همه ی اع ...

نگفتم جادوگر كسايي هستن ك دعاي بخت گشايي از قران ميدن منظورم اونا بود