2777
2789
چرا مگه چند کیلوعی؟؟؟ من قیافم بد نیس ولی خیلی خانواده فقیری هستیم هر کی میاد بر میگرده اون ...

ای گفتی..ماهم خانواده فقیری هستیم پارسال برا دیدن من اومدن خونمون چپ چپ نگاه کردن ب خونه و وسایل خونمون بعدم رفتن خبری ازشون نشد،البته پسره نیومده بود ،گویا اومده بودن اول مال و منال و بسنجن بعد پسرو بیارن خودمو ببینه بنظرم همچین ادمای ظاهربینی برن بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزمیگم‌میدونم‌سخته ولی واقعا میارزه و نتیجه بخشه.تلاشتو بکن و دعاتم بکن واخرش نتیجه رو بسپربخدا ...

مندخیلییی دعا و نذر کردم شش ساله بخدا دعا میکنم

هر نماز و دعا و چله ای ک بگی گرفتم

ولی بازم نشده

شماها دعا کنین برام انشالله بحق دعای شما مشکلم حل شه

ای گفتی..ماهم خانواده فقیری هستیم پارسال برا دیدن من اومدن خونمون چپ چپ نگاه کردن ب خونه و وسایل خون ...

اخه همه ظاهر بینن

کو ادم باایمان و خوب!!!ک پول براش ارزش نداشته باشه

ببین عزیزم شاید زیاد ختم ودعا و..‌بر میداری...واسه همینه خسته میشی یا با خودت میگی هووف کی تموم میشن یعنی..‌ببین با کدوم دعا یا ختم یا حال دلت خوبه همونو ادامه بده.‌‌یه چیز دیگم هست اگه هی بخای اصرار کنی وزیادی بهش فکر کنی ناامیو خسته میشی...میدونی میخام بگم یه وقتاییم بزن به بی خیالی‌..‌‌ایشالا یه ازدواج موفق وعاقلانه داشته باشی 😘😘

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
اخه تنها مجرد منم ماها زود ازدواج میکنیم تو این سن ازدواج نکنم دیگه هیچ موقعیتی پیش نمیاد

اهان عزیزم ایشالا زودتر یه موقعیت عالی برات پیش میاد بسپر بخدا بزار بهارینشو رقم بزنه یه وقت دیدی دیرم شد یکم اما انقدد خوب میشه که یادت میره سختیا