2777
2789
عنوان

بیرون رفتن با شوهرم

728 بازدید | 11 پست

من دوس دارم با شوهرم برم بیرون بگردم.ولی هیجوقت منو نمیبره. دوس دارم روزا وقتی هوا روشنه افتابیه اونم تعطیله و سرکار نیس منو ببره. اما به حرفم گوش نمیده وقتی میگم بریم بیرون خیابونی جایی.میگه باشه ولی واسه خودش میره.شب میاد میگه بپوش بریم وقتی میاد ک تمام بازار و خیابون خلوته و همه جا بستس دلم میگیره باهام اینجوری میکنه. فقط وقتایی که منو میبرد بیرون و گردش ک دوست بودیم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل منم هست.شوهر من اصلا منو بیرون نمیبره فقط میریم خونه ی مامانمینا بعد میگم منو بیرون نمیبری میگه خونه یی مامانت بیرونه دیگه خیلی خسته ام از همه چیز احساس میکنم افسردگی گرفتم

میشه واسه خوشبختیم و خوب شدن مادرم صلوات بفرستین.ممنون
اجازه میده خودت با دوستات یا تنها بری بیرون ؟

تنها اره.یا مثلا خونه مادرم میرم با مادرشوهرم بیرون میرم ولی دوس دارم با خودش روزا بیرون برم مثل قبلنا ک اینکارو برام میکرد. 

بنظرم ادم باید اندازه لیاقتش بهش دارایی بده موقعی ک دوست بودیم پیاده میومد دانشگاه دنبالم پیاده همه جا میبرد منو. با اینکه از سرکار میومد خسته بود ولی میبرد الان که هم ماشین داره هم موتور نمیببره

بنظرم ادم باید اندازه لیاقتش بهش دارایی بده موقعی ک دوست بودیم پیاده میومد دانشگاه دنبالم پیاده همه ...

عزیزم گاهی اوقات فشار کار و بیرون انقد روی مردا زیاده ک تا میرسن خونه جونی براشون نمیمونه خداروشکر ک محدودت نکرده خودت میتونی بری بیرون یموقع ک حالش خیبی خوبه بهش با مهربونی بگو خیلی دلم تنگ شده واسه گردش دوتایی فلان روز باید منو ببری بیرونا (با خنده بهش بگو نه حالت جبهه گیری) یا مثلا اکه دوست متاهل مشترک دارین بااونا قرار بزارین ۴ تایی برید کم کم اونم عادت میکنه

عزیزم گاهی اوقات فشار کار و بیرون انقد روی مردا زیاده ک تا میرسن خونه جونی براشون نمیمونه خداروشکر ک ...

من متوجه مبشم ک تحت فشاره.

ولی من این خواسته رو روزایی ازش دارم که تعطیله وسرکار نیست ولی میزاره میره شب میاد