2777
2789
عنوان

سنگ حالب

1272 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها .کسی برای خودش یا اطرافیانش پیش اومده سنگ تو حالب باشه و سنگ شکن کنن.من یه درد ریزی زیر شکم داشتم.رفتم سونو گفتن چیزی نشون نمیده فقط یه سنگ هفت میل تو کالیس تحتانی کلیه هست.فرستادن اسکن حالا میگن یه سنگ 7 میای دیگه هم تو حالب گیر کرده.دکتر گفته تا شنبه اگه نتونی دفع کنی باید بری سنگ شکن درون اندامی کسی تجربشو داشته.میشه چون داروی گیاهی خوردم دفع شده من نفهمیدم؟

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

خانومی شما چیکار کردی

من بچم ی سالصه سنگ شکن کرده الان سنگ تو حالب گیر کرده

توروخدا کمک کن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خانومی شما چیکار کردی من بچم ی سالصه سنگ شکن کرده الان سنگ تو حالب گیر کرده توروخدا کمک کن

سلام دوست عزیز.من پیش یه دکتر عمومی رفتم یه سرم با یه سری آمپول زد میگف با این میفته من تو دلم گفتم زر میزنه اما دو تا سنگ دفع شد.البته از شهرستان برام یه گیاه دارویی هم فرستاده بودن.البته امیدوارم تا الان سنگش افتاده باشه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.