2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جین ایر دنیای سوفی زندگی من به کودکی که هرگز زاده نشد مزرعه حیوانات امیل آوای وحش دوستش داشتم ...

به نظرم سلیقه من و شما خیلی بهم شبیهه اگر جین ابر رو دوس داشتین حتما ویلت رو هم بخونین

هزاران خورشید تابان، بادبادک باز! کوهستان به طنین آمد هرسه از خالد حسینی عاشق قلم‌مشم من پیش از تو، پس از تو هر دو از جوجو مویز، پیمان دانیل استیل، ملت عشق الیف؟ نصفه هست هنوز، بیشعوری خاویر؟ اسم اسم نویسنده اش یادم نمیاد، همه باید فمینیسم باشیم اینم نویسنده اش یادم نیست 

بربادرفته

اسكارلت

دخترعموى من راشل

اما

غرور و تعصب

دخترى كه رهايش كردى 

باخانمان

٩ راز زنانى كه هرچه ميخواهند بدست مى آورند 

مردان مريخى زنان ونوسى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

کتاب های خواهران برونته

غرور و تعصب جین آستین 

اتاق

داستان ندیمه

گل صحرا

سری کامل ارباب حلقه ها و هابیت

سری کامل هری پاتر 

اکثر آثار دارن شان

جآنی از استفن کینگ

فروخته شده 

قصر شیشه ای

فرار از اردوگاه ۱۴ ( به تازگی اعلام شده بعضی قسمت ها دروغه ولی کتاب آگاه کننده ای هست)

روح گریان من

خالکوب اشویتس و اردوگاه تربلانکا و پسری با پیژامه راه راه(در موضوع هولوکاست)

کتاب های نغمه یخ و اتش(سرگرم کننده ان)

بادبادک باز و هزار خورشید تابان (آشنایی با افغانستان)

درون آب.ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد.یازده دقیقه.کیمیاگر.دختری در قطار.کوری. چشمهایش

ممنون چندتاشونو خوندم خوش سلیقه هستین  کتاب دختری که گذشته ای نداشت هم به سبک شما میخوره حتما بخوانید و قصر شیشه ای

بربادرفته اسكارلت دخترعموى من راشل اما غرور و تعصب دخترى كه رهايش كردى  باخانمان ٩ راز ز ...

بسیار عالی!شما که به جین آستین علاقه دارین حتما کتاب های خواهران برونته رو هم بخونید

زنگها براى كه بصدا در مى ايند بادبادكباز جين اير فتنه سينوهه سانديتن بابالنگ دراز😁 بربادرفته ...

اینا رو که خوندم یا قدیم ها افتادم بعضی از کتاب هایی که خونده بودم رو فراموش کردم ممنون🌺