2821
2789

من ادمم لو لوخره خره نیسم که ااسمم میترسین

اگه یکی هی جن ببینه چی میشه؟

میگه هیچی نمیگن فقط وایمیستن نگام میکنن  میبینشون حتی توصیفشونم میکنه ومن نمیگم چون ترسناکه خدایی

نمیره پیش دعا نویس

مسخره بازی درنیارین واقعا دوستان

چیکار بگم بکنع؟

پشت سرتو ببین

تو همون کاربر مسعود ۱۴۱ نیستی

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو همون کاربر جنی دوباره پیدات شد🙁😖

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

اگه فهمیدی ب منم بگو  .

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

مثل اون همه تاپیک هات جنی هستن😅😉

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

منم این مشکلو داشتم فقط تا میتونه قران بخونه صدای اذان تو خونه باشه 

و این که جن عاشق صدای آهنگ و رقص اینارو تو خونش کمتر کنه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من نفهمیدم چیشد

الان شما جن داری؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792