2821
2789
عنوان

نترکونییین این سواله بیاااااین⛔جن ⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنده خدا بیماره شیزوفرنی داره .جن چیه ! چقد بی سوادین 

اره یکی از دوستای منم اینجوری بود میگفتن نمیدونم بادپری گرفتتشو دعانویسو این حرفادکتر تشخیص شیزوفرنی داد دوره درمانش تموم شد خوب الان کاملا عادی

به خودت کمی اهمیت بده.....وگرنه لابه لای زندگی ازبین میروی وهیچکس هم نمیفهمه  
ووااایی ی صداهایی از تو آشپزخونه میاد همه خوابن  کی میتونه باشه😥😥😥

کلا اشپزخونه ها همیشه نصف شبا صدادارن اجسام منقبضو منبسط میشن بخاطر اینه

کلا اشپزخونه ها همیشه نصف شبا صدادارن اجسام منقبضو منبسط میشن بخاطر اینه

وای دستشویی دارم 

جرات ندارم برم دستشویی دارم میترکم😨😨😨

از اینورم ک همش از تو آشپزخونه صدا میاد

خداکنه همینجور ک شما میگی باشه دلو بزنم ب دریا برم دستشویی......بسم الله الرحمن الرحیم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
وای دستشویی دارم  جرات ندارم برم دستشویی دارم میترکم😨😨😨 از اینورم ک همش از تو آشپزخونه صدا ...

ن عزیزم خیالت راحت منم خودم ترسوام ازمایش کردم چندبار این قضیه رو بعد خیلی تحقیق کردم اخه فکرم خیلی درگیرس بود میترسیدم بعد متوجه شدم اجسام سردو گرم میشن یافضای خالی ک کنارشونه باعث میشه تکون بخورن همین دیشب ازاشپزخونه ما تا خود صبح هر نیم ساعت ی بار صدامیومدسینکمون یکم رفته داخل هی میومد بالا دوباره میرف پایین اون قسمتش

اون شخص باید  ی استاد مطمئن برای درمانش پیدا کنه که کار بسیار سختیه و اکتر دعا نویس های شیاد خودشون را جای استاد علوم ماورا جا میزنن، 

یا فعلا به پزشک مراجعه کنه تحت درمان قرار بگیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز