تصمیم گرفتم که یه تاپیک درست کنم به این اسم و غذاهایی که درست میکنیم برا ناهار شام و بگیم و عکسشم بذاریم و اگه دوست داشتین دستورشم بذاریم ..... صرفا جهت سرگرمی و تفریح و اینکه شور شوق بیشتری برا اشپزی پیدا کنیم و از هم دیکه دستور غذاها رو یاد بگیریم ........
سبزی دلمه چی هست؟ ببخش من کاملا مبتدی هستم آخه.باید مو به مو بپرسم
خدایا شکرررررتتتت......عاااشقتم. هر روز من بهتر از روز قبل هست و از همه نظر بسوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی رهسپارم و من دارم به آرزوهام میرسم و من پر از آرامش و شادی هستم. یادم باشد…. که خدا با من است . که فرشته ها برایم دعا میکنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد یادم باشد….. که قاصدکی در راه است، که بهار نزدیک است
.خدایا متشکرم بابت سلامتی و دختر زیبا و سالم صالح و باهوشم....سپاس سپاس.سپااااس.(الهه55)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهه جون بسته به تعداد دلمه ها هم داره .....مثلا برا 30 تا 35 تا من یه لیون پلوپز اب و و چند قاشق روغن مایع که شاید دو سه تا قاشق شد ریختم ......... ولی راستش من با سرکه و شکر درست نکردم ......... چون همینطوری که گوجه سبز میذاریم و خوده برگا هم ترش مزه است میخوریم ......... ولی نباید خیلی بریزی شما اب و سرکه و شکر درست کن مزه کن اگه مزش مورد نظرت بود بریز رو دلمه ها
خدایا شکرررررتتتت......عاااشقتم. هر روز من بهتر از روز قبل هست و از همه نظر بسوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی رهسپارم و من دارم به آرزوهام میرسم و من پر از آرامش و شادی هستم. یادم باشد…. که خدا با من است . که فرشته ها برایم دعا میکنند، که ستاره ها شب را برایم روشن خواهند کرد یادم باشد….. که قاصدکی در راه است، که بهار نزدیک است
.خدایا متشکرم بابت سلامتی و دختر زیبا و سالم صالح و باهوشم....سپاس سپاس.سپااااس.(الهه55)
آها.الان فصل انگوره، برگش تو بازار هست؟ من اهوازم آخه.
بیاین عکس و دستوراتونو بذارین تا منم یاد بگیرم خوووووووووووووووو
ساسایی جون من چرب نمیکنم عزیزم ......... هم تو ماهی تاب پیرکس قالبی کردم هم تو قالب ژله هیچی نمیشه درست در میاد ......... برنجم همی فشار بده تا منجسم بشه تا قالبی بشه
سارا بانو من لوبیا پو رو اینجوری درست میکنم ........ لوبیا رو میذارم نیم پز بشه بعد من با گوشت چرخکرده درست میکنم یاز تفت میدم تو روغن گوشت چرخکرده رو توش تفت میدم زعفران میریزم به گوشت تفت میدم بعد لوبیا رو میریزم بعد رب میزنم بعد ادویه اویشن زردچوبه فلفل و اگه دوست داشتین زیره بریزید من دوست ندارم طعم زیره رو کمی دارچین بعد من چون دمی درست میکنم برنجمم میریزم داخل مواد با اب مورد نیاز میذارم تا درست بشه اگه خواستین اخر کار زعفران کمی دم کنید و اخر کار بریزید رو برنجتون ........