2777
2789
عنوان

**** غذا چی داشتی عکسشو بذار *****

| مشاهده متن کامل بحث + 59588 بازدید | 862 پست
خسته نباشین خانوما وای من چه جوری تو این تاپیک دووم بیارم
الهه جون میشه طرز تهیه شکلات موزاییکی رو بگی؟؟؟ ممنون میشم
صبور باش بالا بلند دنیا غم آخر است بگذار این یکی چند نیز با عشق بگذرد
شکلات موزائیک (بدون فر و همزن )

کره 25 گرم
وانیل کمی
کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر شکر 4/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گردو پسته یا بادام خرد شده 2/1 پیمانه
بیسکویت ساده خرد شده 10 عدد
تخم مرغ را با پودر شکر و وانیل خوب هم می زنیم.(با چنگال) کره را روی حرارت آّ می کنیم وقتی آب شد پودر کاکائو را اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.سپس داخل تخم مرغ می ریزیم.بعد مغزها و بیسکویت خرد شده را اضافه می کنیم .مواد را روی فویل ریخته و با کمک فویل و فشار دست به صورت استوانه در آورده و 2 ساعت در فریزر می گذاریم بعد از 2 ساعت مواد را از فریز خارج کرده و به قطر 2 سانت برش می زنیم و به دلخواه در پودر نارگیل می غلتانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسر پا ن اسپانیا

مواد لازم :

گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه

آرد ۲/۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیتر

نشاسته ۲ قاشق سوپخوری

وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

کره ۵۰ گرم

بیسکویت ۱ الی ۲ بسته

کاکائو ۳ قاشق سوپخوری

خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.

شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.

این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.

خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.

این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .

ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنی

این میزان مواد به اندازه ی یه ماهی تابه پیرکس متوسط میشه که تا لب پر میشه و چون سنگینه زیاد نمیشه خوردش ولی خوشمزه هستش و هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه ......... و حتما رو شو یه کیسه فریزر بکشید یا اینکه در بذارید

دستور نان کرپ که داخلش میتونید گوشت کالباس سا هرچی بخوایید بذارید

آرد / یک دوم پیمانه
تخم مرغ / یک عدد
شیر / 2 سوم پیمانه
نمک / یک هشتم قاشق چایخوری ( یک پنس )
کره ذوب شده / یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. تمام مواد ذکر شده را درون کاسه بزرگی به خوبی مخلوط کنید.
2. یک چهارم از مخلوط را به آرامی درون ماهی تابه تختی بریزید. ( بهتر است برای تهیه کرپ دیواره های ماهی تابه کوتاه باشد.
3. ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و با حرکت دادن ماهی تابه مخلوط را به طور یکسان در کف ماهی تابه پخش کنید.
4. به مدت 2 دقیقه به آن حرارت دهید تا کمی طلایی شود .
5. سپس کرپ را به کمک کفگیر پهنی برگردانید تا روی دیگر آن نیز طلایی شود.

نکته هرچی شیر بیشتر باشه کرپ نازکتر میشه ولی خوب برگردوندنش سختر میشه

میتونید از ماهی تابه های دو رو استفاده کنید تا راحتر بتونید برگردونید .......

و حالا رولت کالباس با نان کرپ .... وقتی کرپاتون اماده شد تا داغ هست رول کنید تا حالت بگیره بعد ک ه خنک شد رولو باز کنید سس بمالید تمام سطح کرپ بعد کالباس بذارید بعد میتونید گوجه خیار شور و کاهو هم بذارید بعد رول کنید این بسته به سلیقه داره من فقط کالباس و کاهو و سس لای کرپ گذاشتم و خیار شور و گوجه رو با خلال دندون زدم روی کرپها ......کرپها رو که رول کردین بذارید یخچال یکی د. ساعتی بمونه تا خنکتر بشه ( میتونید همون موقع هم سرو کنید ) بعد رولت ها رو برش بزنید اگه کج برش بزنید قشنگتر میشه ......

و گوشتم هم مایه ماکارونی درست کنید یعنی پیاز تفت داده شده گوشت چرخکرده فلفل دلمه ای و قارچ ادویه بزنی د خواستید رب هم بزنید کمی ....... نخواستین نزنید....... زعفران هم خوبه بزنید موقع تفت گوشت ....... مایه گوشتی اماده شد بذارید کنار کرپ هاتونو درست کنید بعد که درست تا داغ هست از این مایع گوشتی بریزید وسطش میتتونید پنیر پیتزا هم بریزید همون موقع و با حرارت کرپها اب میشه بعد هر طور دوست داشتین بپیچید ........( قاطی مواد گوشتی میتونید ذرت هم بریزید ) مواد داخل نان کرپ سلیقه ای هست

غذای امشب ما رول بادمجان با گوشت قرار بود بقچه بشه نشد

آپلود عکس

آپلود عکس

شوشوی من از اون جایی که بد غذاست اکثر غذاها باید با گوشت باشه گفتن بادمجان درست کردی با گوشت بپز منم اینو درست کردم ........ راستش نمیدونم اصلا هستش یا نه ولی من دستورشو جایی نگشتم البته باید باشه ........

بادمجان و ورقه ورقه کردم سرخ کردم ....... ( نکته بادمجونا دراز باشن ولی تخم دار نباشن) بعد پیاز تفت دادم گوشت و تو پیاز تفت دادم زعفران زدم بعد قارچ و اضافه کردم بعد ادویه زدم بعد کمی رب نه خیلی فقط در حدی که رنگش کمی عوض بشه و نمک .... گذاشتم کنار بعد بادمجان ها رو گذاشتم یه مقدار از مواد ریختم روش و رول کردم ..من چون بادمجان هام قبلا تو فریزر گذاشته بود برا خورش قیمه بادمجان کوچیک بودن و نشد به شکل بقچه کنم اگه بادمجان ها دراز باشن به شکل + بدارید و مواد و بریزید داخل بعد بپیچید بعد بذارید با اب و زعفران بپزه ......البته من اول بادمجان ها رو با اب و زعفران گذاشتم پخت بعد مواد ریختم بعد رول کردم ....... بعد موقع سرو گذاشتم تو ماکرو گرمش کردم ....... شوشو گفت کاش رب هم میزدم به بادمجانها ولی من این طعمشو خوشم اومد ........

ما با پلو خوردیم شما با هرچی دوست دارین بخورید ...... البته میتونید با سلیقه تر تزیین کنید من حسش نبود هم حالم چندان خوب نبود اگه بادجان سرخ کرده از قبل داشته باشین غذای سریعی هست و خوشمزه و متنوع و منوی خوبی برای مهمانی ها