غذای امشب ما رول بادمجان با گوشت قرار بود بقچه بشه نشد

شوشوی من از اون جایی که بد غذاست اکثر غذاها باید با گوشت باشه گفتن بادمجان درست کردی با گوشت بپز منم اینو درست کردم ........ راستش نمیدونم اصلا هستش یا نه ولی من دستورشو جایی نگشتم البته باید باشه ........
بادمجان و ورقه ورقه کردم سرخ کردم ....... ( نکته بادمجونا دراز باشن ولی تخم دار نباشن) بعد پیاز تفت دادم گوشت و تو پیاز تفت دادم زعفران زدم بعد قارچ و اضافه کردم بعد ادویه زدم بعد کمی رب نه خیلی فقط در حدی که رنگش کمی عوض بشه و نمک .... گذاشتم کنار بعد بادمجان ها رو گذاشتم یه مقدار از مواد ریختم روش و رول کردم ..من چون بادمجان هام قبلا تو فریزر گذاشته بود برا خورش قیمه بادمجان کوچیک بودن و نشد به شکل بقچه کنم اگه بادمجان ها دراز باشن به شکل + بدارید و مواد و بریزید داخل بعد بپیچید بعد بذارید با اب و زعفران بپزه ......البته من اول بادمجان ها رو با اب و زعفران گذاشتم پخت بعد مواد ریختم بعد رول کردم ....... بعد موقع سرو گذاشتم تو ماکرو گرمش کردم ....... شوشو گفت کاش رب هم میزدم به بادمجانها ولی من این طعمشو خوشم اومد ........
ما با پلو خوردیم شما با هرچی دوست دارین بخورید ...... البته میتونید با سلیقه تر تزیین کنید من حسش نبود هم حالم چندان خوب نبود اگه بادجان سرخ کرده از قبل داشته باشین غذای سریعی هست و خوشمزه و متنوع و منوی خوبی برای مهمانی ها