2777
2789
عنوان

بمب آبرسان کامان

10539 بازدید | 25 پست

کسی استفاده کرده آیا راضی هستین؟؟تاثیرش رو پوستتون خوب بود

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خوبه راضیم😃
4
66%
نه خوب نیس😞
2
33%
❤دخترم زندگی منه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خشکه.روزی دوبار بعد ازینکه صورتم رو میشورم صبح یا بعد از وضو استقاده میکنم.بعد از ده پونزده ...

منم خیلی خشکه بعضی وقتها صورتم خطوط ریزی میزنه مثل چروک 

به نظرتون بخرم

ببخشید چند خریدین و کدوم نوعش 

دیگه از محصولات کامان استفاده میکنین؟؟؟

منم خیلی خشکه بعضی وقتها صورتم خطوط ریزی میزنه مثل چروک  به نظرتون بخرم ببخشید چند خریدین و ک ...

حدود پنجاه هزارتومن دقیق یادم نیست بمب ابرسان همراه با ویتامین سی بود رنگ قوطیش سبزه..من راضیم پوستم نرم شده

من پوستم خشکه.روزی دوبار بعد ازینکه صورتم رو میشورم صبح یا بعد از وضو استقاده میکنم.بعد از ده پونزده ...

از کجا تهیه کردین ؟ بعد برای همه نوع پوسته

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
چه تاثیری داشت رو پوستتون؟؟

پوستم نرم و لطیف شد..کرم نرم کننده همون موقع که میزنی  یا فوقش چند ساعت نرم باشه اما بعد تز یه مدت استفاده پوستم همیشه نرم هست شب میزنم فردا پوستم نرم ولطیف اینکه ویتامین سی داره روشن هم میکنه به مرور